fbpx

Winnen op woensdag: win een paar Ipanema Street slippers


Laat de zon maar schijnen! Want wij hebben deze week een hele leuke win-actie voor jullie met Ipanema. Want denk je aan Ipanema, dan denk je aan zomer. En laat dat nou iets zijn waar wij zo behoefte aan hebben! En alhoewel het zonnetje nog even op zich laat wachten, kunnen we met dit leuke item wel vast in de zomer-sfeer komen!

Wat kun je winnen?

Wij mogen in totaal 12 x onderstaande Ipanema Street slippers weggeven! (t.w.v. €24,99)

Ipanema Women SS21 E 2499 CR PR 26400 20354 00 HD Winnen op woensdag: win een paar Ipanema Street slippers

Ipanema Street slippers

Ipanema Street is een slipper om iedere dag op te lopen. De slide slipper verovert fans én toekomstige fans door de X-vormige bandjes. Deze moderne en elegante slipper heeft een gevlochten band en een band met matte finish. De Street is verkrijgbaar in stijlvolle kleuren en maakt iedere outfit af!

Ipanema zomercollectie

Met de nieuwe sprankelende zomercollectie van Ipanema aan je voeten voel je je op-en-top vrouw. Door de verschillende stijlen, kleuren en prints kun je de collectie dragen op alle momenten van de dag; naar het strand, struinend langs een boulevard of gewoon in je tuin. De collectie iscomfortabel, fashionable, kleurrijk, classy en ook nog eens 100% recyclebaar. Alle ingrediënten vooreen ultiem zomers gevoel.
En nu we steeds vaker thuiswerken, zijn de ultra comfortabele sandalen, slippers en slides in de collectie echt een uitkomst. Ook modeliefhebbers gaan steeds vaker voor de no-nonsense stijl. De chunky sandalen hebben een variatie van drie brede, gekruiste of dubbele banden, waardoor ze extra comfy en stevig aanvoelen. De zool is iets hoger, waardoor de sandaal er instant cool én elegant uitziet onder een leren short of een mooie zomerjurk.
Ipanema SS2021E 2499 CR PR 019 1 Winnen op woensdag: win een paar Ipanema Street slippers

Lief voor je voeten én voor de wereld!

Ipanema is het levendige en kleurrijke bewijs dat duurzaamheid en fashion niet alleen hand in hand gaan, maar elkaar ook versterken. Want duurzaam doet goed, staat goed en voelt goed! Ipanema is namelijk lief voor je voeten én voor de wereld. De nieuwe Ipanema SS21 collectie is milieuvriendelijk geproduceerd onder eerlijke werkomstandigheden en dat heeft geresulteerd in opnieuw een bruisende en swingende serie duurzame sandalen en slippers met perfect loopcomfort en een goede pasvorm. Met Ipanema stap je in een betere wereld.
Ipanema SS2021E 2799 CR PR 002 Winnen op woensdag: win een paar Ipanema Street slippers

Meedoen

Ben jij je kledingkast al zomer-proef aan het maken? En passen daar nog wel een paar leuke slippers bij die niet alleen mooi maar ook comfortabel en sustainable zijn? Vul dan in onderstaand formulier je gegevens in en laat via de socials weten waarom jij kans wilt maken en welke maat je hebt!

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF