fbpx

Winnen op woensdag: win een overnachting in een knusse boomhut op vakantiepark Mölke!

In onze vakantiehuisjes rubriek hebben jullie al heel wat mooie plekjes in Nederland voorbij zien komen. En telkens blijft een nieuw plekje ons weer zó erg verassen! Zo ook de 4 meter hoge boomhut op vakantiepark Mölke. Een prachtige, rustige plek, met uitzicht over het riviertje de Regge. Zie jij jezelf al slapen in een boomhut? Lees dan gauw verder! 

Wat kun je winnen?

Wij mogen een overnachting weggeven in de boomhut t.w.v. €358 (afhankelijk van het seizoen). Geschikt voor 5 personen.

Schermafbeelding 2021 08 03 om 11.13.56 Winnen op woensdag: win een overnachting in een knusse boomhut op vakantiepark Mölke!

Boomhut op vakantiepark Mölke

Slapen in een boomhut aan het waar, wie wil dat nou niet! Deze boomhut is ruim 4 meter hoog en geeft uitzicht over het riviertje de Regge. De boomhut is van alle gemakken voorzien: een zonnig terras, 5 slaapplaatsen, een keuken en een badkamer. Je kan de boomhut vinden aan de rand van vakantiepark Mölke, waar je van alle faciliteiten gebruik kan maken. Ontwaak door de opkomende zon, haal een vers ontbijtje bij de Streekwinkel, ga lekker varen en neem een duik in het zwembad. Doe wat jij leuk vindt, precies wanneer je er zin in hebt! Kom volledig tot rust en geniet van elkaar.

cover Molke 56 Winnen op woensdag: win een overnachting in een knusse boomhut op vakantiepark Mölke!

Meedoen

Zie jij jezelf wel samen met je gezin of misschien wel vriendinnen groep overnachten in deze exclusieve boomhut? Laat ons dan via de socials weten met wie jij graag zou willen overnachten in de boomhut, volg @molke.nl op Instagram en vul onderstaand invulformulier in!

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF