fbpx

Winnen op woensdag: win Moucharabiya tuinschermen van Screen with Envy

Langzaamaan komt het zonnetje steeds meer door en dat betekent dat we heerlijk kunnen gaan vertoeven in de tuin! Maar eerst is het tijd om de tuin zomerproef te maken, en dat met een beetje hulp van Screen with Envy! Zij ontworpen tuinschermen geïnspireerd vanuit het Midden-Oosten om in jouw tuin voldoende privacy maar vooral een heerlijke sfeer te creëren. 

Wat kun je winnen?

Wij mogen Moucharabiya tuinschermen weggeven ter waarde van €250,- !
Omdat het per tuin kan verschillen welk formaat schermen passend is, kunnen de specifieke wensen qua formaat worden gecommuniceerd met Screen with Envy.
Moucharabiya Large Garden Screen 6ft x 3ft by Screen With Envy 1 Winnen op woensdag: win Moucharabiya tuinschermen van Screen with Envy

Screen with Envy – Moucharabiya collectie

Het Britse designmerk Screen with Envy combineert het verlangen naar mooie buitenruimtes met voldoende privacy en brengt moderne buitenschermen, omheiningen en tuinaccessoires op de markt die de nieuwste interieurtrends weerspiegelen.

Geïnspireerd door traditionele raam ontwerpen uit de Arabische architectuur, vormt deze collectie een prachtige aanvulling op elke tuin. Moucharabiya is geïnspireerd op het Midden-Oosten en geeft een bloemendesign met geometrisch patroon. Het design tovert elke buitenruimte om in een oase van stijl.

De collectie, die bestaat uit schermen, schuttingen, tuinpoorten en palen, biedt een ruime keuze aan manieren om het ontwerp in uw buitenruimte te integreren. Alle producten in het assortiment zijn ontworpen om een intieme stijlvolle privéruimte te creëren. Je kunt zelf de afmeting kiezen die bij jouw ruimte past en een keuze maken uit tijdloze kleuren zwart, crème of grijs.

Daarnaast zijn alle producten in de collectie zijn gemaakt van zorgvuldig getest houtcomposiet. Dit garandeert de look en feel van hout, met de duurzaamheid van kunststof. Hierdoor is het assortiment volledig weerbestendig en onderhoudsvrij. Daarnaast zijn alle schermen uit de Moucharabiya collectie volledig gemaakt van houtresten en gerecycled plastic – ideaal voor wie zich bewust is van het milieu en op zoek is naar een duurzaam alternatief!

Screen With Envy Moucharabiya High Res Sofa Winnen op woensdag: win Moucharabiya tuinschermen van Screen with Envy

Meedoen

Wil jij wat Arabische sferen in je tuin brengen? Doe dan mee met de win-actie door onderstaand formulier in te vullen! Ben jij de gelukkige winnaar? Dan neemt Screen with Envy contact met je op en stemmen zij met je af welke afmetingen het best binnen jouw tuin passen.

 



WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.



 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF