fbpx

Winnen op Woensdag: win een Monday Slow Down Giftbox

In een tijd van drukte is het goed om terug naar de basis te gaan en rust te zoeken. Even helemaal tot jezelf komen kan gemakkelijk met praktische tools. Deze week kan jij een Slow Down Giftbox winnen met wel hele fijne tools. Een journal om je gedachtes van je af te schrijven en verschillende andere producten die jou helpen om helemaal tot rust te komen. 

Wat kun je winnen?

Deze week mogen wij 2x een Monday Slow Down Giftbox ter waarde van € 149,-. van MONDAY weggeven.

Deze Slow Down Giftbox is alles wat je nodig hebt als je op zoek bent naar meer rust in je leven. Het bevat praktische tools zoals een Slow Down Journal, Slow Down Kaartendeck en Stationairy set. Daarnaast krijg je er heerlijke extra’s bij voor meer verbinding met jezelf; 2x een edelsteen, een notitieboekje en palo santo.
Deze giftbox is heerlijk voor jezelf én leuk om weg te geven.

Monday

MONDAY

De missie van MONDAY is om jou te helpen meer te verbinding met jezelf te creëren in het dagelijkse leven, door down-to-earth tools, waardevolle programma’s en inspirerende inzichten. Hilde Eisma is founder van het bedrijf. Zij gelooft erin dat je gelukkiger bent als je meer focus aanbrengt op dingen die jij belangrijk vindt.

Meedoen?

Wil jij graag een Monday Slow Down Giftbox van MONDAY winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @Monday_NL op Instagram
  • Like de post van deze win actie
  • Laat in de reacties weten waarom je een Monday Slow Down Giftbox van MONDY wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF