fbpx

Winnen op Woensdag: win een Molton Brown Festive Collection Merry Berries & Mimosa Body Lotion

Molton Brown, het Britse parfummerk, nodigt je uit om de vreugdevolle chaos van de feestdagen te vieren met de nieuwe limited edition collectie, Merry Berries & Mimosa. Deze heerlijke geur vangt de zorgeloze vreugde die aanwezig is wanneer je de feestdagen doorbrengt met je geliefden – met alle drukte, gelach en jolige verrassingen. Wij mogen 5x een Molton Brown Festive Collection Merry Berries & Mimosa Body Lotion weggeven!

Wat kan je winnen?

Wij geven 5x een Molton Brown Festive Collection Merry Berries & Mimosa Body Lotion t.w.v. € 33 weg!

Merry Berries & Mimosa is een elegante interpretatie van een fruitig/bloemige geur, gecreëerd door Senior Parfumeur Nathalie Koobus, die in de loop der jaren een aantal van onze meest populaire seizoensgeuren heeft gecreëerd. De kern van de levendige collectie wordt gevormd door gekonfijte rode bessen en verfijnde mimosa – een delicate, winterbloeiende bloem met een wereldwijde oogst van slechts 100-300 kg per jaar. Deze veelzijdige grondstof van hoge kwaliteit wordt meestal gebruikt in verfijnde parfums, wij hebben hem gebruikt in onze bad- en lichaamsverzorging om een bijzonder luxueuze ervaring te creëren. Met een vleugje citrus in de top, een hart van iris en een basis van rijpe frambozen en rustgevend muskushout, is deze creatie een heerlijke mix van frisheid en warmte.

Over Molton Brown

‘Molton Brown, ontstaan in 1971 aan South Molton Street in Londen, is een icoon van de unieke Britse stijl. Onze Eau de Parfums en Eau de Toilettes en onze collecties voor Bad, Body, Haar en Huis worden vanaf dag een in Engeland samengesteld; en dat blijven we ook in de toekomst doen. Koningin Elizabeth II heeft ons bekroond met een Royal Warrant (we zijn Hofleverancier van het Britse Koningshuis) als blijk van waardering voor onze kwaliteit; we gebruiken alleen de allerbeste ingrediënten in ongeëvenaarde geurconcentraties. Eén van de onderdelen van onze duurzame aanpak is dat wij onze producten nog nooit op dieren hebben getest, en we zullen dat ook nooit gaan doen. Bovendien staat onze eigen productiefaciliteit in Elsenham, VK, en staan we volledig achter schoonheid die zacht is voor onze planeet. We werken samen met een eclectisch team parfumeurs vanuit onze inspirerende thuisbasis Londen aan onderscheidende geuren waar je heel lang en heel erg van kunt genieten.’

Bekijk hier alle andere producten van Molton Brown

Meedoen?

Wil jij graag een Molton Brown Festive Collection Merry Berries & Mimosa Body Lotion t.w.v. 33 euro winnen?

  • Volg @wendyonlinenl & @moltonbrown op Instagram
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij de bodylotion wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

[sibwp_form id=140]WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF