fbpx

Winnen op Woensdag: win een midweek in Kerststad Valkenburg met verblijf in Landal

Kerststad Valkenburg vindt plaats van 18 november 2022 tot en met 8 januari 2023. Ondergronds- en bovengrondse kerstmagie die uniek is in Europa!  Dit is een beleving die je absoluut niet mag missen! Jong en oud, iedereen wordt betoverd door de magie van Kerststad Valkenburg. Daarom geven we je de kans om deze magie te beleven in Kerststad Valkenburg!

Wat kan je winnen?

Deze week mogen wij 1x een midweek voor 6 personen in Landal Kasteeldomein de Cauberg weggeven.

Je vindt Landal Kasteeldomein De Cauberg helemaal op de top van de Cauberg. Een vorstelijke plek in Zuid-Limburg met sfeervolle villa’s en appartementen. Vanaf het vakantiepark loop je in 5 minuten naar het in kerstsfeer gehulde centrum van Valkenburg. Hier beleef je de optimale kerstsfeer!

Je kunt kans maken op een midweek voor 6 personen in dit prachtige park in week 49, 50 of 51. Dit is inclusief tickets voor Kerst in MergelRijk, Kerstmarkt Fluweelengrot, Kerstmarkt Gemeentegrot en Winter Wonderland.

Kerststad Valkenburg

Kerststad Valkenburg is uiteraard bekend om de ondergrondse kerstmagie, maar ook bovengronds is er genoeg te beleven voor jong en oud! Van Winter Wonderland en Santa’s Village tot de jubileumeditie van de Landal Christmas Parade. Naast deze activiteiten kun je ook culinair genieten tijdens de Route d’Amuse of actief op pad tijdens een van de Kribkeswandelingen of de Christmas Shadow Lights Route. Speciaal voor de kinderen is het Sprookjesbos nog magischer dan normaal! Kortom: er is genoeg te beleven in Kerststad Valkenburg.

Meer magie ontdekken?

Meedoen?

Wil jij graag een naar de Kerststad Valkenburg met verblijf in Landal winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @kerststadvalkenburg op Instagram
  • Like de post van deze win actie
  • Laat ons weten waarom jij een verblijf wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF