fbpx

Winnen op woensdag: win een luxe moederdag gift box van My Jewellery

Nog aan het twijfelen over een leuk moederdag cadeau? En wil je een keer iets anders geven dan een mooie bos bloemen of een lekkere parfum? Hoe leuk is het om een persoonlijk cadeau te geven, iets dat jullie band onderstreept, jullie dierbaarste herinneringen naar boven haalt én ervoor zorgt dat jullie voor altijd verbonden zijn! In de luxe gift boxes van My Jewellery komt dit alles bij elkaar.

Wat kun je winnen?

Wij mogen 3 x 1 gift box weggeven van My Jewellery bestaande uit de MOM-arband en hartjesketting (t.w.v. € 29,95):

moederdagbox hartje mom product Winnen op woensdag: win een luxe moederdag gift box van My Jewellery

My Jewellery gift boxes

Naast de megapopulaire mother & daughter- armband die My Jewellery eerder dit jaar lanceerde, lanceren ze nu drie fantastische gift boxes gevuld met items waar jij en jouw lieve moeder blij van worden! Zo kun je jullie liefdevolle connectie voor altijd vereeuwigen in een sieraad. Welke je ook kiest, door de kleurrijke verpakking zijn ze stuk voor stuk een feestje om te krijgen. Alle sieraden uit de gift boxes zijn gemaakt van stainless steel. Hierdoor verkleuren ze niet, kunnen ze tegen een stootje en gaan ze levenslang mee – precies zoals het hoort bij een waardevol sieraad.

MYJ 210126 1208 Winnen op woensdag: win een luxe moederdag gift box van My Jewellery

My Jewellery

Dagelijks inspireert My Jewellery duizenden modeliefhebbers via verschillende kanalen. My Jewellery, created with love. Ooit begonnen als een hobby en nu uitgegroeid tot een van de snelst groeiende e-commercebedrijven van Nederland, met inmiddels 15 boutiques verspreid over het land. Sinds 2011 staat het blij maken van vrouwen met de meest trendy & kwalitatief goede sieraden en kleding centraal!

Meedoen?

Wil jij kans maken op deze leuke gift set om je moeder eens even flink te verrassen? Schrijf je dan in via onderstaand inschrijfformulier en laat ons via de socials weten waar jij jouw moeder zo dankbaar voor bent!

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF