fbpx

Winnen op Woensdag: win een luxe kaarsenpakket van AMAKIN

Ben je ook zo gek op de heerlijke geur van een kaars die in huis brandt? De geur geeft sfeer aan de kamer en staat daarnaast vaak super mooi in het interieur. AMAKIN heeft twee prachtige kaarsen waar je geheid vrolijk van wordt. De een neemt je mee naar de Nederlandse tulpenvelden. De ander naar de droomachtige allure van Dubai. Klinkt fantastisch toch? Jij kan dit luxe kaarsenpakket winnen.

Wat kun je winnen?

Deze week mogen wij 2x een luxe kaarsenpakket weggegeven van AMAKIN ter waarde van €186,-. Dit prachtige pakket bestaat uit:

  • Kaars Amsterdam
  • Kaars Dubai
  • Lucifers

Kaars Amsterdam

De tulpenvelden net buiten Amsterdam, de huidige woonplaats van AMAKIN’s oprichter, zijn een lust voor het oog. Het geurige aroma dat je omringt terwijl je door de eindeloze levendige rijen tulpen slentert, is iets onbeschrijfelijks. AMAKIN wist dit gevoel te belichamen in een volledig natuurlijke luxe kaars, die je rechtstreeks naar het Nederlandse platteland vervoert.

amakin Winnen op Woensdag: win een luxe kaarsenpakket van AMAKIN

Kaars Dubai

Geïnspireerd door de droomachtige allure van Dubai, de warmte van zonsondergangen in de woestijn en Amal’s eigen Saoedi Arabische background. Authentieke oud uit het Midden-Oosten gecombineerd met warm leer, rokerige saffraan en decadente ceder, waardoor de lucht een diepe frisse bries krijgt recht vanuit het hart van de Arabische woestijn.

amakin 2 Winnen op Woensdag: win een luxe kaarsenpakket van AMAKIN

AMAKIN

Je kent het wel: een kaars die ongelooflijk ruikt als je er dichtbij bent, maar zodra je aan de andere kant van de kamer loopt de geur van verdwenen is. Een simpel rekensommetje komt hier van pas: hoe groter het oppervlak van je kaars, hoe meer ruimte hij kan vullen met geur. De AMAKIN candles, momenteel verkrijgbaar in drie geuren met een reeks aan inspirerende plekken to come, zijn om die reden maar liefst 260 gram, branden zo’n 65 uur en ruik je zelfs wanneer ze niet branden. Om de kaarsen zo goed mogelijk te verzorgen en er zo lang mogelijk plezier van te houden vind je in de collectie ook vier luxe wicktrimmers, om de lont en kaars in topconditie te houden en de meest luxe matches die je ooit gezien hebt; lang (zo kun je het laatste beetje ook goed opbranden), van natuurlijk hout in een eco-vriendelijke verpakking.

Meedoen

Wil jij graag het luxe kaarsenpakket van AMAKIN winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @Amakinstore op Instagram en Facebook
  • Like de post van deze winactie
  • Laat in de reacties weten waarom je de producten van AMAKIN wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door So PR (@soprnl)WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF