fbpx

Winnen op Woensdag: win een kledingset van King Louie

Soms heb je van die dagen dat je voor de kledingkast staat en denkt: wat moet ik vandaag nou weer aan. Hoe fijn is het om op zulke momenten al een setje klaar te hebben liggen. Met deze win actie kan jij een prachtig kledingset van King Louie winnen. Zo ben jij alvast goed voorbereid op het warme weer deze zomer!

Wat kun je winnen ?

Deze week mogen wij 3x een kledingsetje weggeven uit de nieuwe zomercollectie van King Louie. Een zomerse short gecombineerd met een uniek ‘Like it Or Love it’ t-shirt. Met deze nieuwe merkcampagne gaat King Louie nog meer benadrukken wie ze zijn, wat ze belangrijk vinden en waarom ze dingen doen zoals ze doen.

06906001 1 2 V2 Winnen op Woensdag: win een kledingset van King Louie

King Louie

King Louie is zichzelf. Kleurrijk, ook al is de hele wereld zwart-wit. Optimistisch, ook als anderen dat niet zijn. Door hun uitgesproken prints, nooit eentonig. Dat kun je eigenzinnig noemen. King Louie is vaak nét even anders, omdat ze altijd zijn wie ze zijn. Inspirerend en eigen.

King Louie maakt veel duurzame keuzes, die voor een ander ‘normaal’ zijn, maar in feite wel het benoemen waard. Bij King Louie zit er bijvoorbeeld geen extra ‘vloeipapier’ om online bestelde items heen. Uiteraard vinden zij dit wel heel mooi, maar zij vinden het vooral niet duurzaam en zonde van al dat mooie papier. Dus hebben zij besloten om dit niet te doen. Door woorden te geven aan dit soort keuzes, hopen we anderen te inspireren. Want wat is er mooier, dan jezelf zijn, bewuste keuzes maken en te dragen wat jij wil?”

Meedoen

Wil jij graag een kledingset van King Louie winnen?  Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @kinglouiefashion op Instagram en Facebook
  • Like de post van deze winactie
  • Laat in de reacties weten waarom je een kledingset van King Louie wil winnen en in welke maat
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door King Louie (@kinglouiefashion)WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF