fbpx

Winnen op Woensdag: win een jurk naar keuze van Poppy Field The Label

Niets is lekkerder om tijdens de zomerse dagen een zwierige jurk aan te hebben. Een met een vrij en ontspannen pasvorm, maar die ook elegantie uitstraalt. Een jurk van Poppy Field The Label dus! Twee jonge ondernemers die de boho levensstijl hebben omarmd en ons respect voor het milieu combineren met verbeelding, waardering en een passie voor mode.

Wat kan je winnen?

Deze week mogen wij 2 keer een jurk naar keuze van Poppy Field The Label weggeven.

Poppy Field the label

Rijke culturen, (nog) onbekende gezichten en nieuwe kleuren en geuren ontdekken. Reizen zou reizen niet zijn zonder deze elementen. Twee van deze reizigers (of beter gezegd nomaden) Jade en Benoit, lieten zich inspireren tijdens hun reis van het oosten naar het westen met als resultaat, het vijf jaar geleden opgerichte, Poppy Field the label.

Via Australië kwam het Parijse design koppel in Bali terecht waar ze zich besloten te settelen en waar nu ook de productie van Poppy Field the label plaatsvindt (met uitzondering van de truien die door een klein familie bedrijf gemaakt worden in België). In een fabriek waar op ethische wijze wordt gewerkt, volledig gerund door vrouwen. De vrouwelijke arbeidskrachten zijn allemaal volwassenen en werken voor een salaris boven het gemiddelde in Indonesië. Daarnaast gebruikt de fabriek geen chemicaliën of giftige producten. Het duo support ook Bali Wise Foundation, die zich er voor hard maken dat vrouwen in Bali veilig zijn en een goede baan in de toekomst kunnen krijgen.

Jade’s ontwerpen verpersoonlijken haar nuchtere elegantie; vrouwelijk en mannelijk, zacht en sexy, vrij en ontspannen. Benoits zakelijke achtergrond vormt de basis van het bedrijf, terwijl zijn foto’s de schoonheid, gratie en essentie van Jade’s creaties vastleggen.

Meedoen?

Wil jij graag een jurk naar keuze winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @poppyfield_thelabel op Instagram
  • Like de post van deze win actie
  • Laat in de reacties weten waarom je een jurk naar keuze wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF