fbpx

Winnen op Woensdag: win een heerlijke verzorgingsset van IK Skin Perfection

Onze huid heeft als grootste orgaan een goede verzorging nodig. Een fijne zeep en bodylotion zijn dus zeker van belang. Ben jij nog op zoek naar fijne huidverzorgingsproducten? Je hebt geluk! Deze week verloten wij een heerlijke Botanic set met daarin de Botanic Soap, de Botanic Care en de Botanic Body van IK Skin Perfection.

Wat kun je winnen?

Deze week geven wij een heerlijke verzorgingsset van IK Skin Perfection weg t.w.v. €84,85. De set bevat een scrub, butter en lotion.

Over IK Skin Perfection

Een gezonde huid voor iedereen! Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. IK wil haar steentje bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur en maakt hiervoor bewuste keuzes. Onze huidverbeterende producten zijn zacht voor de (extreem) gevoelige huid en werken daadkrachtig bij ieder denkbare huidwens- of probleem. We brengen jouw huid terug naar een gezonde basis met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – groene cosmeceuticals – die diep doorwerken in de huid en ontwikkelt zijn volgens het NO-label – zonder huidonvriendelijke stoffen. Daarbij is de pH-waarde in onze producten afgestemd op de pH-waarde van de huid, zodat de zuurgraad van de huid wordt herstelt en in balans komt en blijft. Samen met jou brengen wij de huid in perfecte conditie en werken we naar doeltreffende en zichtbare huidverbetering.

Meedoen?

Wil jij graag een heerlijke Botanic set van IK Skin Perfection winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @ikskinperfection op Instagram en Facebook
  • Like de post van deze win actie
  • Laat in de reacties weten waarom jij de Botanic set wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF