fbpx

Winnen op Woensdag: win een Healthy Lifestyle Box van Plant B

Een gezonde en duurzame levensstijl is iets waar menig mens altijd zijn steentje aan wil bijdragen. In deze drukke tijd is dat soms lastig te realiseren. Plant B heeft hiervoor dé oplossing, namelijk een Healthy Lifestyle Box. Een heerlijke maaltijdbox vol smaakvolle plantaardige diepvriesmaaltijden om binnen no time een gezonde levensstijl te omarmen. Start nu!

Wat kun je winnen?

Deze week mogen wij 5x de Healthy Lifestyle Box van Plant B ter waarde van  49,98 weggeven. De maaltijdbox voor een healthy lifestyle bestaat uit:

  • Super Fly Pad Thai
  • Golden Risotto (2x)
  • Chili con Amor (2x)
  • Italian Stallion
Plant B Range scaled Winnen op Woensdag: win een Healthy Lifestyle Box van Plant B

Met de healthy lifestyle box van Plant B ontvang je 6 smaakvolle plantaardige diepvriesmaaltijden om binnen no time een gezonde levensstijl te omarmen. De maaltijden in de box zijn zorgvuldig gekozen in samenwerking met voedingsdeskundigen, zodat jij zeker weet dat jij alles binnenkrijgt voor een gezond lichaam. Met minder dan vijfhonderd voedzame calorieën, meer dan 200 gram groente en 100% duurzame ingrediënten. Zo heb je na het eten ervan niet alleen een voldaan gevoel – bye bye snack cravings – maar help je er ook je darmflora mee verbeteren en maak je tegelijk impact op het milieu. Door het direct invriezen na bereiding, blijven alle belangrijke voedingswaarden optimaal bewaard. Hierdoor hoeven er bovendien geen conserveringsmiddelen te worden toegevoegd. Je hoeft dus niet meer na te denken over wat je nu precies moet eten en kunt maximaal genieten!

Plant B

Druk op werk, met je hobby’s, gezinsleven, of veel op pad met vrienden? Heel begrijpelijk dat goed en gevarieerd eten er met een volle agenda wel eens bij inschiet. Met de plantaardige, frozen maaltijden van Plant B bespaar je zeeën van tijd met koken en inkopen doen, want vanuit de vriezer kunnen de maaltijden rechtstreeks de magnetron of oven in. Dat betekent, meer tijd voor andere dingen. Het nummer van je afhaal kan dus wel van speed dial, want met deze maaltijden zet jij gemakkelijk gezond eten op je menu.

De plantaardige diepvriesmaaltijden van Plant B zijn vol van smaak en rijk aan voedingswaarden. De maaltijden worden in Amsterdam bereid door ervaren chefs, direct vers ingevroren en thuisbezorgd door heel Nederland. Hierdoor kun je gemakkelijk een gezonde en duurzame levensstijl aanhouden, zonder hier lang voor in de keuken te hoeven staan. De huidige product range bestaat uit 10 verschillende roulerende maaltijden, deze kunnen zowel eenmalig als in abonnementsvorm worden besteld via de webshop.

Meedoen

Wil jij graag  de fijne producten van PlantB Winnen? Zo maak je kans:

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF