fbpx

Winnen op Woensdag: win een Happy Pack van NewMedicine

Een gezonde leefstijl is iets waar we allemaal naar willen streven. Het is soms lastig om in de koude wintermaanden die gezonde leefstijl vol te houden. NewMedicine zorgt ervoor dat je het positieve zomergevoel kan meenemen. Het Happy Pack van NewMedicine is ontzettend goed voor de stemming en het zenuwstelsel en het hart, vandaar zijn naam! Bovendien bevat het wetenschappelijk gezien precies de juiste essentiële voor een optimale hart/brein gezondheid, perfect voor de liefde! Het team van NewMedicine bestaat uit ervaren artsen, therapeuten, ademcoaches, personal trainers en mental coaches die online-consulten geven met direct resultaat. Enthousiast geworden van NewMedicine? Lees hieronder hoe jij kan winnen.

Wat kan je winnen?

Deze week mogen wij 6x een Happy Pack van NewMedicine t.w.v €50,- weggeven

Het Happy Pack bevat essentiële ingrediënten die je cholesterol beschermen, je hartfunctie verzorgen en je geest in balans houden.

De kern ingrediënten zijn Omega 3, Vitamine D en vitamine E.

Omega-3 is een essentieel vetzuur, dat betekend dat het lichaam deze vetzuren niet zelf kan aanmaken. Het is erg goed voor het zenuwstelsel, de afweer en immuniteit.

Vitamine D is een vet oplosbaar hormoon. We kunnen onder invloed van zon zelf deze vitamine aanmaken, wat direct verklaard waarom er een chronisch tekort is bij veel mensen. Deze vitamine is goed voor neerslachtige gevoelens.

Vitamine E heeft een sterk anti-oxidanten werking. Het beschermt de lichaamscellen tegen de schadelijke effecten van radicalen en vooral het zenuwstelsel en de hersenen hebben hier baat bij. Ook dit vitamine is erg goed voor het hart en de bloedvaten.

Over NewMedicine

NewMedicine is een nieuwe online omgeving, ontwikkeld door regulier en orthomoleculair arts Ninieck van Maasakker en drievoudig Olympisch medaillewinnaar Caia van Maasakker, waar mensen met fysieke en mentale klachten direct geholpen worden.

Vanuit haar persoonlijke omgeving merkte Ninieck van Maasakker dat mensen die worstelen met burn-out, vermoeidheids-, spannings- of depressieve klachten vaak tegen lange wachttijden aanlopen in de reguliere zorg. Voor wie vervolgens een uitweg zoekt in alternatieve behandelwijzen, is het vaak onduidelijk welke therapieën goed gefundeerd zijn. NewMedicine biedt de oplossing met een heel nieuwe benadering van self-care.

Bekijk hier meer producten van NewMedicine

Meedoen?

Wil jij graag een Happy Pack van NewMedicine winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @newmedicine.nl op Instagram
  • Like de post van deze win actie
  • Laat ons weten waarom jij een Happy Pack wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

[sibwp_form id=124]

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NewMedicine (@newmedicine.nl)WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF