fbpx

Winnen op Woensdag: win een hand- & bodywash set van AllMatters

Persoonlijke verzorgingsproducten bestaan vaak voor 60-85 procent uit water en worden verpakt in plastic wegwerpverpakkingen die over de hele wereld worden verscheept. Met de vermindering van eenmalig plastic gebruik in gedachten, heeft AllMatters een watervrije hand- & bodywash ontwikkeld. Deze sets bevatten elk een herbruikbare aluminium fles en 3 navullingen. Vandaag mogen wij zo’n set weggeven! 

Wat kun je winnen?

Deze week mogen wij 4x een hand- & bodywash set van AllMatters weggeven t.w.v. €63,-! De hand- & bodywash set bevat een handwash starter kit en een bodywash starter kit met beide een herbruikbare aluminium fles in totaal 6 poeder navullingen.

Hoe te gebruiken?

  1. Vul de herbruikbare fles met warm kraanwater.
  2. Voeg één navulling poeder toe, schud en wacht 2 minuten.
  3. Uw hand-/bodywash is klaar om gebruikt te worden!

ALLMATTERS 20300 Winnen op Woensdag: win een hand- & bodywash set van AllMatters

AllMatters

AllMatters (voorheen bekend als OrganiCup) maakte van de duurzame menstruatiecup een gangbaar product en breidt nu uit met de lancering van revolutionaire watervrije producten voor persoonlijke verzorging. De powder-to-foam handwash en bodywash zijn beide gemaakt van milde ingrediënten die gemakkelijk met water uit de kraan gemengd kunnen worden in de herbruikbare AllMatters-fles. Beide producten zijn pH-gebalanceerd en bevatten geen parfum. Ook zijn alle AllMatters producten geregistreerd bij The Vegan Society en voldoen aan hun normen: ze zijn cruelty-free en gebruiken geen dierlijke producten. De materialen die bij het ontwikkelen van de producten worden gebruikt, zijn gekozen op basis van hun duurzaamheid en herbruikbaarheid. Zo is de fles gemaakt van aluminium en de pomp van gemakkelijk recyclebaar, kleurloos plastic. Beide zijn bedoeld om jaren mee te gaan.

Meedoen

Wil jij graag zo’n hand- & bodywash van AllMatters winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @allmatters op Instagram en Facebook
  • Like de post van deze winactie
  • Laat in de reacties weten waarom je de hand- & bodywash van AllMatters wilt winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

[sibwp_form id=71]

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AllMatters (@allmatters)

Bekijk ook deze winactie:WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF