fbpx

Winnen op Woensdag: win een giftcard van 50 euro van Good4Fun

Wil jij binnenkort een dagje naar de sauna, genieten van een high tea of leren hoe je zelf sushi maakt? Dat kan met de giftcard van Good4Fun. Leuk om te geven én te krijgen. Een cadeaubon (van kleine tot grote bedragen) met talloze bestedingsmogelijkheden, zoals sieraden, mode, circuit rijden, make-up, games, elektronica, een dagje uit en parfum. En jij maakt kans op één van de vier cadeaubonnen van Good4Fun!

Wat kan je winnen?

Wij geven 4x een algemeen te besteden giftcard t.w.v. €50,- van Good4Fun weg.

Besteed de bon bijvoorbeeld uit aan fashion zoals, merkkleding, sportkleding en schoenen van de bekende merken. Opzoek naar een actief dagje weg? Kies dan uit parachutespringen, zweefvliegen, paragliden en nog veel meer uitdagende dagjes uit! Leuk voor alle leeftijden, van een leuke game voor je neefje, tot een lekker parfum voor je partner. Of misschien verras je jezelf voor deze feestdagen wel met een mooie bon.

Over Good4Fun

‘Wij zijn anders, wij zijn leuker!’ Bij Good4Fun zit je goed als je op zoek bent naar een origineel cadeautje of uitje. Nóg een voordeel is dat je de bon op meerdere plekken in het land kan besteden! Er zit altijd wel iets tussen wat bij jou in de buurt is.

Bekijk hier waar je de bon kan besteden

Meedoen?

Wil jij graag een bon t.w.v. 50 euro van Good4Fun winnen?

  • Volg @wendyonlinenl op Instagram
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij de cadeaubon wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Herfst Special

Leven in liefde


Met o.a. interviews met Najib Amhali, Elle van Rijn en Mirella van Markus en hun partners over de liefde! 
 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF