fbpx

Winnen op Woensdag: win een gepersonaliseerde ketting van KAYA Sieraden

De dierbaarste personen in je leven draag je het liefst de hele dag bij je. Met de gepersonaliseerde ketting van KAYA Sieraden is dat mogelijk. Een speciaal sieraad met een eigen lading die jij er persoonlijk aan geeft. 

Wat kun je winnen ?

Deze week mogen wij 10 x een gepersonaliseerde ketting van KAYA sieraden weggeven ter waarde van €34,90. Deze unieke gepersonaliseerde ketting draag je jouw dierbaren op je hart. De ketting is gemaakt van 925 sterling zilver en is ook verkrijgbaar in 18 karaat goud verguld of 18 karaat rosé goud verguld. Op de bedel is ruimte voor één tot en met vier initialen of een naam.

KAYA Sieraden

KAYA Sieraden is een webshop gespecialiseerd in gepersonaliseerde sieraden en accessoires. Tien jaar geleden is KAYA Sieraden begonnen met het verkopen van moeder-dochter sieraden, maar inmiddels is de collectie flink uitgebreid en slaag je bij KAYA Sieraden voor het hele gezin. Ieder sieraad bewaart een verhaal, jouw verhaal. De liefde naar je vriendengroep, die eerste eerste kus of je allereerste moederdag. Bij KAYA Sieraden is het belangrijk dat deze momenten blijven leven. Leg daarom een speciaal moment vast in een persoonlijk sieraad, zodat je het altijd op je hart kunt dragen.

Meedoen

Wil jij graag een gepersonaliseerde ketting van KAYA Sieraden winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @Kayasieraden op Instagram en Facebook
  • Like de post van deze winactie
  • Laat in de reacties weten waarom je de gepersonaliseerde ketting wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF