fbpx

Winnen op Woensdag: win een €200 shop tegoedbon van Raamdecoratie.com

De gasprijzen rijzen momenteel de pan uit, waardoor alle vormen van energiebesparing welkom zijn. We letten op welke lampen we laten branden, we douchen wat minder lang of laten onze televisie niet meer op stand-by staan. Een andere manier om te besparen op je energierekening is door energiebesparende raamdecoratie aan te schaffen. Het grootste deel van de warmte in huis gaat namelijk verloren via ramen en deuren. Dat is onnodig! Maar daar kunnen we wat aan doen met deze winactie van Raamdecoratie.com. Welke raamdecoratie zou jij kiezen?

Wat kan je winnen?

Wij geven een shop tegoedbon, te besteden in de webshop van Raamdecoratie.com, weg t.w.v. €200!

Het shoptegoed is geldig voor alle producten in de webshop van Raamdecoratie.com, met een ruim assortiment raambekleding vind je hier altijd raamdecoratie dat voldoet aan je wensen. Weet jij nog niet precies wat voor raamdecoratie jij wenst? Bestel dan eerst gratis kleurstalen en vergelijk welke raamdecoratie het mooiste past in jouw interieur!

Over Raamdecoratie.com

Raamdecoratie.com is een Nederlandse webshop opgericht in 2014 en richt zich op het online verkopen van raamdecoratie. Met een breed assortiment aan producten, van gordijnen tot jaloezieën zijn er al meer dan 1.800.000 huizen voorzien van raamdecoratie. Alle producten zijn van hoge kwaliteit, scherp geprijsd en worden gratis geleverd! Zit jouw maat er niet tussen? Geen probleem, bij Raamdecoratie.com is het mogelijk om je raamdecoratie op maat te laten maken. Twijfel je tussen het juiste materiaal of kleur? Vraag dan gratis kleurstalen aan. Zo kies je altijd de beste optie voor jouw interieur!

HIGHRES Raamdecoratie aug2022 207 Edit 2 Winnen op Woensdag: win een €200 shop tegoedbon van Raamdecoratie.com

Meedoen?

Wil jij graag een €200 shop tegoedbon van Raamdecoratie.com winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @raamdecoratiecom op Instagram
  • Like de post van deze win actie
  • Laat ons weten waar jij dit shop tegoed aan gaat besteden bij Raamdecoratie.com
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF