fbpx

Winnen op Woensdag: win een Danish Design horloge

Tijd voor weer een nieuwe winactie. Een waarbij je de tijd even stil kan zetten, of juist niet. Want hoe fantastisch zijn de horloges van Danish Design?! En wij mogen er 2 weggeven t.w.v €139,-. Een tijdloze klassieker met een eigentijds design. 

Wat kan je winnen?

Deze week mogen wij 2 keer een prachtig Danish Design horloge weggeven t.w.v. €139,-! Een tijdloze klassieker met een eigentijds design. Dit elegante horloge met een speciale tweekleurige mesh band met reliëf is een uitstekend dameshorloge.

danishdesign 1268 iv65q1268 tidlos eur139 Winnen op Woensdag: win een Danish Design horloge

Danish Design

Ons verhaal is uniek, net als het jouwe. En we vinden het geweldig om tijd met je door te brengen. We houden ervan om ons in vrijheid uit te drukken, we koesteren puurheid en natuur, we waarderen harmonie en design. De plek waar dit allemaal samenkomt? Scandinavië. Danish Design, gelanceerd in 1988, bestaat al een tijdje maar de tijd heeft niet stilgestaan; net als jij hebben we unieke hoofdstukken in het leven geleefd en afgesloten, waarna we nieuwe zijn begonnen. We hebben onze Harmonie in natuur en design gevonden; we hebben ons laten inspireren om beter te worden, duurzaam te zijn en er voor je te zijn wanneer je ons zoekt.

Bekijk de website van Danish Design.

Meedoen?

Wil jij graag een prachtig horloge van Danish Design winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @danishdesignwatches op Instagram en Facebook
  • Like de post van deze win actie
  • Laat in de reacties weten waarom je het horloge van Danish Design wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF