fbpx

Winnen op Woensdag: win een complete beauty set van Alteya Organics

Ben je al een tijdje op zoek naar verzorgende beauty producten waar je huid van gaat stralen? Dan zijn de producten van Alteya Organics wat voor jou! Zij hebben biologische verzorgingsproducten die je uitstraling versterken en de elasticiteit van de huid bevorderen. De set bevat een heerlijke dagcrème, nachtcrème, oogcrème en 100% natuurlijk Bulgaars rozenwater. Klinkt heerlijk toch?! Jij kan hem winnen. 

Wat kun je winnen?

Deze week mogen wij 3x een complete beauty set van Alteya Organics weggeven met een totaal waarde van €103,95. In deze set zit:

  • Bio Damascena repair set bestaande uit dagcrème, nachtcrème en oogcrème (€90,-)
  • Organic 100% natuurlijk bulgaars rozenwater (€13,95)
BioDamascenaSet scaled Winnen op Woensdag: win een complete beauty set van Alteya Organics
alteya organics organic rose water 200 ml glass 3 Winnen op Woensdag: win een complete beauty set van Alteya Organics

Alteya Organics

Alteya Organics is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1999, maar het verbouwen en verzorgen van rozen is al meer dan een eeuw traditie. De biologische rozenvelden bevinden zich in het hart van de Bulgaarse Rozenvallei, de thuisbasis van ‘s werelds mooiste bloem – de Bulgaarse roos. De belangrijkste activiteit van het bedrijf is de teelt van oliehoudende rozen en lavendelvelden, distillatie van etherische oliën van hoge kwaliteit en productie van gecertificeerde organische cosmetische producten. Elk van deze activiteiten wordt direct beheerd door een lid van de familie, en zorgt voor de hoogste kwaliteit van de producten en diensten. Ze begonnen met een klein rozenveld en bereikten geleidelijk honderden hectaren BIO CertifiedRosefields. Ze zijn gewend geraakt aan biologische landbouw, omdat dit de manier is om de gezondheid van mensen en de gezondheid van onze planeet te behouden. Zo worden de belangrijkste ingrediënten van de producten, de roos en lavendel die worden gebruikt in de gecertificeerde biologische Bulgaarse rozenolie, rozenwater, lavendelolie en lavendelwater gekweekt in de eigen geurige velden van Alteya.

Meedoen

Wil jij graag  de fijne producten van Alteya Organics winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @Alteya Organics op Instagram en Facebook
  • Like de post van deze winactie
  • Laat in de reacties weten waarom je de producten van Alteya Organics wilt winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

[sibwp_form id=73]

 

Bekijk ook deze win actie:WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF