fbpx

Winnen op woensdag: een colbert van Dutch Dandies voor Vaderdag!

Zondag 20 juni is het Vaderdag, de dag waarop vaders heerlijk in het zonnetje worden gezet! Daarom staat deze winactie op woensdag helemaal in het teken van Vaderdag. Voor de modebewuste vaders hebben wij namelijk iets heel leuks van Dutch Dandies! Lees snel verder en ontdek wat jij kunt winnen voor je vader. 

Wat kun je winnen?

Wij mogen een gemêleerd, half gevoerd colbert in een mooie linnenmix en een warme, zomerse kleur van Dutch Dandies weggeven ter waarde van €399,95.

DutchDandies SS21 39995 CR PR 064450 981 9 Winnen op woensdag: een colbert van Dutch Dandies voor Vaderdag!

Dutch Dandies: eigenwijze combinatie van klassiek en gedurfd

Mannen die de dandy-lifestyle naar hun eigen hand willen zetten, vinden bij Dutch Dandies wat zij zoeken: mode van klassieke kwaliteit, maar met een ferme knipoog. Dit zijn items zonder nodeloze franjes, maar met uitgekiende, subtiele details voor een geraffineerd effect. De collectie bestaat uit een grote diversiteit aan stijlvolle overhemden, chino’s en colberts. Zo is er voor elke stijlbewuste man een item dat hem perfect past.

Voor het voorjaar en de komende zomer heeft Dutch Dandies een collectie gecreëerd die de ‘Dutch Dandy’ met plezier zal aantrekken en met trots kan dragen. Het zijn stuk voor stuk stijlvolle items in lichte, frisse kleuren en luchtige stoffen met een subtiele structuur. Denk aan luchtige linnenblends met een luxe uitstraling, of zomers corduroy in linnen-katoen van het Italiaanse Solbiati. Smaakvolle combinaties in kleuren als ecru en lichtgrijs staan centraal, maar er is ook ruimte voor pastel-roze en steenrood in de verschillende pakken, colberts en knitwear.

Meedoen

Wil jij meedoen met de win actie zodat je je vader misschien wel kan verrassen met een nieuw, speciaal colbert? Vul onderstaand formulier in en laat ons via de socials weten welke maat jouw vader heeft! De colberts zijn er in maat 46 t/m 56.

[sibwp_form id=36]WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF