fbpx

Winnen op Woensdag: win een CHI Volumizer 4-1 föhnborstel

Droom jij ook over een blow-out kapsel waar iedereen van om kijkt? Maar dan wel zonder dat je om de vier dagen naar de kapper hoeft of al te veel tijd in je coupe hoeft te steken? Deze droom wordt werkelijkheid met de CHI Volumizer 4-1 Blowout Brush. De CHI Volumizer 4-in-1 Blowout Brush bevat vier opzetstukken voor verschillende stylingopties. Of je nu op zoek bent naar een steile, golvende of gekrulde look; het kan allemaal in een handomdraai met deze fijne 4-1 föhnborstel van CHI! Goed nieuws: jij kan ‘m deze week winnen!

Wat kun je winnen?

Deze week geven wij 1x een CHI Volumizer 4-1 föhnborstel t.w.v. € 145 weg.

Over Bono

Bono is hét online winkelplatform voor iedereen die zichzelf en anderen graag in de watten legt met innerlijke en uiterlijke gezondheids- en schoonheidsproducten. Bij Bono vind je voedingssupplementen om je gezondheid te bevorderen, evenals haarverzorging producten die je helpen het beste uit je haar te halen. Bono is een jong familiebedrijf gevestigd in Oostzaan. Het doel van Bono is om hoogwaardige gezondheids- en schoonheidsproducten beschikbaar te maken voor mensen in Nederland en België tegen scherpe prijzen en met de beste service.

Meedoen?

Wil jij graag de CHI Volumizer 4-1 föhnborstel van Bono.nl winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @bono.nl op Instagram en Facebook
  • Like de post van deze winactie
  • Laat in de reacties weten waarom jij de CHI Volumizer 4-1 föhnborstel wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF