fbpx

Winnen op Woensdag: win een Beauty Boost Vegan en Shakebeker van NeoVital

Je slikt vitamines voor je gezondheid, dan wil je ook een gezond product binnenkrijgen. Daarom heeft NeoVital een volledig vegan product ontwikkeld met 100% natuurlijke ingrediënten, in poedervorm. Hierdoor kan je lichaam de vitamines goed verwerken. 

Wat kan je winnen?

Deze week mogen wij 5 keer een Beauty Boost Vegan en Shakebeker van Neovital weggeven t.w.v. € 67,90.

Deze krachtige all in 1 formule geeft het lichaam precies wat het nodig heeft. Deze vitaminedrank is in poedervorm (wit) en is ideaal te gebruiken om je tekorten aan vitamines en mineralen aan te vullen en om de hormonale balans te herstellen. De natuurlijke ingrediënten geven je huid, haren, nagels en weerstand een optimale Boost, maar het zorgt ook voor een sneller herstel van het hele spierstelsel en de cellen daar omheen, het vertraagd het verouderingsproces en helpt de hersenen gezond te houden.

De MSM opti+ zorgt voor een natuurlijke pijnstilling en is bovendien ontstekingsremmend! Deze drank is perfect te gebruiken bij spieraandoeningen, krampen, stress, hormonale problemen, bepaalde aandoeningen zoals artrose, reuma, hoofdpijn e.t.c.,tekort aan vitamines en mineralen, om je spijsvertering te optimaliseren of gewoonweg om je energielevel te verhogen.

De Beauty Boost is ook geschikt als sportdrank (pre-workout) voor de beginners of intensieve sporters. Mede door de hoge concentratie aan aminozuren, Uptake Boost, Magnesium en andere hoogwaardige ingrediënten, geeft de Beauty Boost het lichaam een serieuze energie kick.

NeoVital

De kracht van NeoVital zit echt in zowel de werking als het gemak, vertelt Chantal (eigenaresse). ‘Je hoeft geen pil te slikken maar mixt gewoon een scoop met je glas water ‘s ochtends, of je roert het door je kommetje (soja)yoghurt. Je zult merken dat je van een scoop per dag al vitaler, fitter en gezonder wordt. Dat is precies het resultaat waar ik zelf lang naar op zoek ben geweest. En ook ik ben 24 kg afgevallen en mag nu hardop zeggen dat ik van al mijn klachten verlost ben.

Inmiddels zijn ze bezig om de lijn natuurlijke vitamines zo uitgebreid mogelijk te maken. Ze hebben supplementen voor je huid, om mee af te vallen, om te ondersteunen bij het sporten, en dat is nog maar het begin. Het mooiste blijven alle succesverhalen: mensen die door hun eigen inzet en ondersteuning van de supplementen prachtige resultaten hebben behaald.

Ga naar meer informatie over NeoVital naar de website.

Meedoen?

Wil jij graag een Beauty Boost Vegan en Shakebeker van NeoVital winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @neovitalnutrition op Instagram
  • Like de post van deze win actie
  • Laat in de reacties weten waarom je een Beauty Boost Vegan en Shakebeker pakket wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF