fbpx

Winnen op Woensdag: win een Baileys overnachting in een tiny-house

Baileys – je weet wel, de romige likeur die staat voor jezelf verwennen, samen genieten van het moment en jezelf nét dat beetje extra gunnen, heeft deze lente de nieuwe smaak Baileys Hazelnut gelanceerd. Om dat te vieren geeft Baileys een exclusieve overnachting in het prachtige Parc Buitengewoon in Limburg weg op 13 mei. Quality time gegarandeerd.

Uit onderzoek blijkt namelijk dat koppels gemiddeld maar 9(!) minuten per dag volwaardige aandacht aan elkaar besteden met een (goed) gesprek. Kinderen, huisdieren, drukke banen en verschillende schema’s gooien al snel roet in het eten. Volgens Baileys is het tijd om daar verandering in te brengen.

Wat kun je winnen?

Deze week geven wij een Baileys overnachting in een tiny-house weg. De overnachting vindt plaats in Limburg op 13 t/m 14 mei.

Baileys luidt de lente in met een gloednieuwe variant: Baileys Hazelnut. De nieuwe smaak is een heerlijke mix van de traditionele Baileys Irish Cream-likeur gemengd met een warme, notige toets van geroosterde hazelnoot. Verwen jezelf met deze perfecte traktatie tijdens een rustig avondje op de bank, of serveer hem tijdens een gezellig avondje met je favoriete vrienden of familie. Het mooiste van alles: Baileys Hazelnut is gewoon verkrijgbaar in het schap van de Albert Heijn en de Jumbo.

Met de introductie van Baileys Hazelnut wordt het nog een stukje makkelijker voor de Nederlandse consument om van Baileys te genieten. De zoete versnapering is gewoon in het schap van je lokale supermarkt te vinden. Deze nieuwste variant in de Baileys-familie bevat alle romige heerlijkheid die je van het merk gewend bent, afgetopt met tonen van geroosterde hazelnoot. Ideaal om te verwerken in een after dinner cocktail of om van te genieten met wat ijsklontjes.

Meedoen?

Wil jij graag een Baileys overnachting in een tiny-house winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @baileysofficial op Instagram en Facebook
  • Like de post van deze winactie
  • Laat in de reacties weten waarom jij de Baileys overnachting wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF