fbpx

Winnen op Woensdag: win de limited edition Sat Nam body oil van Colour&Spice

Sat Nam betekent: ‘Truth is my identity.’ Het is een mantra uit de kundaliniyoga waarmee wordt bedoeld: leef vanuit je eigen waarheid. Volg je eigen pad en blijf dicht bij de waarden en normen die voor jou belangrijk zijn. Door de Sat Nam Body Oil dagelijks te gebruiken in combinatie met de rustgevende lichaamsmassage van Colour&Spice, zul je ervaren dat er meer helderheid en rust in je gedachten komt. Ook zal je huid zijdezacht en glanzend voelen na het inmasseren van deze luxe bodyolie.

Wat kan je winnen?

Deze week mogen wij 4 keer de limited edition Sat Nam body oil van Colour&Spice weggeven t.w.v. € 59,50.

Deze heilzame lichaamsolie is rijk aan essentiële omega 3-vetzuren, carotenoïden (natuurlijke antioxidanten) en krachtige kruidenextracten. We hebben onze bodyolie verrijkt met een zogeheten attar. Dit is een natuurlijke parfumolie, gemaakt van plantaardige bestanddelen, zoals kruiden, wortels, hars en bloemen. Bij echte attarolie is de geurbeleving magisch. Liefhebbers zeggen dat deze geuren op het niveau van geest en ziel een transformatie teweeg kunnen brengen.

De etherische geuroliën die de Sat Nam Oil onweerstaanbaar maken:

Palmarosa Oil, Peru Balsam Resin, Ylang Ylang Oil, Clove Bud Oil, Lemon Oil, Gurjum Balsam Oil, Patchouli Oil, Cedarwood Oil, Sandalwood Oil en Chamomile Oil.

Colour&Spice

Natascha Koningsveld (1968) is een pionier op het gebied van natuurcosmetica en biologische huidverzorging. Op haar achttiende startte ze haar eerste schoonheidsstudio in Amsterdam-Zuid. Daar begon ze met het combineren van natuurlijke ingrediënten om huidproblemen te behandelen. Na een lange carrière als zelfstandig ondernemer, natuurgeneeskundig therapeut, visagiste en Creative Director in de beautybranche (Dr.Hauschka, H2O Plus), richtte Natascha in 2009 Colour&Spice – The Holistic way of Beauty- op. In haar studio ontwikkelde ze een holistische Beauty Methode voor vrouwen die op natuurlijke wijze hun huid en uitstraling willen versterken, ook op energetisch en spiritueel niveau. “Door mijn jarenlange ervaring in natuurlijke huidverbetering, personal branding en natuurgeneeskunde wist ik wat vrouwen helpt om zich mooi te voelen en dit uit te stralen in alles wat ze doen. Binnen een paar maanden was er een wachtlijst van een half jaar. Duizenden vrouwen vonden hun weg naar mijn praktijk. De holistische behandelingen en natuurzuivere huidverzorgingsproducten van Colour&Spice worden nu in het binnen- en buitenland verkocht door prachtige vakvrouwen.“

Ga voor meer producten van Colour&Spice naar de website.

Meedoen?

Wil jij graag de limited edition Sat Nam body oil van Colour&Spice winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @colour.and.spice op Instagram
  • Like de post van deze win actie
  • Laat in de reacties weten waarom je de Sat Nam body oil wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF