fbpx

Winnen op Woensdag: win de Gisele sneaker van B.L.A.H in een kleur naar keuze

We weten het zeker. Deze sneakers wil je nooit meer uitdoen! De Gisele sneakers van B.L.A.H heeft een unieke uitstraling en is mooi afgewerkt. Een schoen waar jij je helemaal zelfverzekerd in voelt deze zomer. Ben jij de gelukkige?

Wat kan je winnen?

Deze week mogen wij 2 keer een Gisele sneaker naar keuze weggeven t.w.v. €229,95!

De kleuren:

  • Blauw, oranje, wit, zand
  • Beige, blauw, bruin
  • Grijs, wit

De zool is afgewerkt met een exclusief voor B.L.A.H. ontworpen transparante rand voor een luchtige look. De iconische cut-out verwijst naar de bergen ten noorden van Porto. Details die echt vakmanschap laten zien, net als de afwerking van  gerecyled mesh en bio-leer. Ook van de binnenkant, die is uitgevoerd in ultrasofte badstof. Daar word je toch happy van?!

B.L.A.H

Bij B.L.A.H hechten ze waarde aan het maken van goede schoenen. Samen met het team van ontwerpers en makers ontwikkelen ze edgy maar minimalistische boots en sneakers. Voornamelijk duurzaam geproduceerd en met een unieke stijl, waarbij ze niet bang zijn voor het gebruik van verrassende kleurencombinaties. Het resultaat? Kwalitatieve schoenen die wél een (voet)afdruk achterlaten, maar geen negatieve op de aarde. As simple as that.

Bekijk meer schoenen op de website van B.L.A.H.

Meedoen?

Wil jij graag een Gisele sneaker naar keuze winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @nomore_blah op Instagram
  • Like de post van deze win actie
  • Laat in de reacties weten waarom je de Gisele sneaker naar keuze wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF