fbpx

Winnen op Woensdag: win 100 euro shop tegoed van Jane Lushka

Nieuwe kleding is iets waar ieder mens gelukkig van wordt. Hoe fijn is het als je dan 100 euro shop tegoed kan winnen om die nieuwe lente outfit te scoren. Bijvoorbeeld bij het geweldige merk Jane Lushka. Zij hebben een geweldige 2022 collectie waarin chique en sportieve designs worden gecombineerd met duurzame stoffen. Zo creëer je jouw eigen feel-good stijl!

Wat kun je winnen?

Deze week mogen wij 3x 100 euro shop tegoed van Jane Lushka weggeven.

Jane Lushka heeft geen ingewikkeld verhaal of strategie, het is een mentaliteit. Gedreven door nieuwsgierigheid en ambitie runnen zussen Jane & Lushka Iskroff een familiebedrijf in Amsterdam vernoemd naar het creatieve duo zelf: Jane Lushka.

Jane Lushka

Wanneer mensen voor het eerst de brandnaam Jane Lushka horen, denken ze meestal dat het om een designer gaat. Maar nee, de zussen Jane & Lushka staan samen aan de roer van het bedrijf en vullen elkaar naadloos aan. Jane ontwerpt, Lushka faciliteert: een oersterke combinatie van onuitputtelijke creativiteit en een scherp gevoel voor zakendoen. Jane en Lushka hebben hun modebedrijf gestaag uitgebreid. Ze openden in 2005 een eigen boutique waarna er snel nog 4 volgden. In 2010 verkopen ze deze winkels in ruil voor vrijheid en groei: ze openen 4 fabrieken in Europa, starten een webshop en B2B-portal. Vandaag de dag worden de designs van Jane Lushka in vijf landen verkocht via meer dan 750 multi-brand stores met dank aan 220 medewerkers. Het geheim van hun succes? Hard werken, ondernemen op gevoel en oprecht begrijpen wat vrouwen nou echt nodig hebben in deze snel veranderende samenleving.

Meedoen

Wil jij graag 100 euro shop te goed van Jane Lushka Winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @jane.lushka Instagram en Facebook
  • Like de post van deze winactie
  • Laat in de reacties weten waarom je de 100 euro shop tegoed wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jane Lushka (@jane.lushka)WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF