fbpx

Winnen op woensdag: Wendy-special Veerkracht én SEEN IN IBIZA boek!

Het is weer tijd voor een leuke win-actie! Deze week met onze eigen Wendy-special Veerkracht en een van Wendy haar favoriete boeken. Met het SEEN IN IBIZA boek kunnen we vast lekker in de zomerse stemming komen, heerlijk wegdromen bij de mooiste plaatjes van Ibiza. Alleen de kaft is al om in weg te dromen! Lees gauw hoe je kans kunt maken.

Wat kun je winnen?

Wij mogen 5 x 1 Wendy-special Veerkracht weggeven met daarbij het SEEN IN IBIZA boek by Silvie Nollen! t.w.v. €60,99

Wendy-special Veerkracht

In de nieuwe Wendy-special lees je veel levensechte verhalen van mensen die hard geraakt werden in het leven, maar die dankzij hun veerkracht toch weer door konden. Zo brengt Wendy een interview met staatssecretaris Paul Blokhuis over het verlies van zijn dochter Julia, die maar achttien jaar mocht worden en vertelt Ellemieke Vermolen voor het eerst over haar scheiding van Sergio Herman.

Met haar special wil Wendy van Dijk haar lezers handvatten geven die kunnen helpen om te vertrouwen op hun veerkracht, een actueel thema in deze tijd van de pandemie. Ook in dit nummer daarom weer veel tips en adviezen en inspiratie van grote denkers als Michael Portzky, Byron Katie en Tony Robbins.

veerkracht

SEEN IN IBIZA by Silvie Nollen

‘Ik ben Silvie Nollen – bedenker, maker en uitgever van SEEN IN IBIZA.

Een deel van het jaar woon ik op Ibiza. Dit geeft me de kans om dit magische eiland op mijn manier in beeld te brengen. Omdat ik de schoonheid en de positieve energie van Ibiza graag wil delen, heb ik mijn foto’s gebundeld in dit stijlvolle koffietafelboek SEEN IN IBIZA.

Alle foto’s zijn gemaakt met mijn mobiele telefoon, immers deze heb ik altijd op zak en levert daarom de meest spontane en unieke beelden op. Ook ben ik een jaar lang – te voet, per auto, met de motor, de boot en de fiets – doelgericht op pad gegaan om prachtige shots te maken. De kleuren en het licht op Ibiza vind ik zo betoverend mooi dat ik geen enkele foto heb bewerkt met een kleurfilter. Puur Ibiza dus.

Geniet van dit “happy feeling boek” met wellicht herkenbare plaatjes of details, maar absoluut ook met verborgen parels en authentieke Ibiza sferen.’

Silvie met boek Winnen op woensdag: Wendy-special Veerkracht én SEEN IN IBIZA boek!

SEEN IN IBIZA

  • Uniek Ibiza koffietafelboek
  • Boordevol sfeerfoto’s van Ibiza
  • Bijzondere kaft met venster
  • Stijlvolle eyecatcher voor je interieur
  • 312 pagina’s en 27×27 cm

SEEN IN IBIZA is verkrijgbaar in Nederlandse en Belgische online boekhandelaren. Maar ook via www.seeninibiza.com. Het boek kost overal 55 euro.

Als je een boek bestelt via www.seeninibiza.com krijg je een Ibiza dromenvanger cadeau. (zolang de voorraad strekt).

Meedoen?

Wil jij kans maken op dit leuke pakket? Vul dan hieronder jouw gegevens in en volg SEEN IN IBIZA op Instagram en Facebook!

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF