fbpx

Winnen op woensdag: volledige collectie Serene Outdoor geurkaarsen van Lait de Soja

Aangezien we nog steeds om 9 uur binnen moeten zijn kunnen we het thuis maar beter extra gezellig maken. Daarom hebben wij voor deze week een leuke winactie met geurkaarsen. Geurkaarsen die heerlijk ruiken, geen schadelijke stoffen bevatten en ook nog eens milieuvriendelijk zijn!

Wat kun je winnen?

Wij mogen de gehele Serene Outdoor collectie weggeven van Lait de Soja bestaande uit 6 Lait de Soja geurkaarsen met een totaalwaarde van €157,70. De Serene Outdoor collectie is een ode aan de hele natuur: de groene frisheid van de bladeren, de wilde bloemen en de weelderige smaak van de vruchten.

IMG 2307 Winnen op woensdag: volledige collectie Serene Outdoor geurkaarsen van Lait de Soja

IMG 2461 2 Winnen op woensdag: volledige collectie Serene Outdoor geurkaarsen van Lait de Soja

Lait de Soja

Lait de Soja is een start-up bedrijf die duurzame geurende sojawas geurkaarsen handgemaakt verkopen, zogenoemde non-toxic geurkaarsen. Lait de Soja gebruikt 100% biologische sojawas en essentiële oliën voor de geur. De meeste kaarsen die je in de winkel vindt, zijn gemaakt van paraffine. Paraffine is een bijproduct van aardolie en dus een uitputbare bron die bijdraagt aan de klimaatverandering. Daarnaast komen er bij het branden van een paraffine kaars wat schadelijke stoffen vrij (zoals benzeen en tolueen), wat gevaarlijk kan zijn voor de gezondheid. Een heel mooi concept dus!

Wat moet je doen?

Ben jij wel toe aan wat (h)eerlijke Lait de Soja geurkaasen voor in je huis? Vul dan hieronder het invulformulier in en laat via onze socials weten waarom jij de kaarsen wel in huis zou willen hebben!

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF