fbpx

Winnen op woensdag: Nuna Leaf Grow schommelstoel voor baby en kleuter

Hoe fijn is het als het favoriete stoeltje van je kind ook nog eens perfect bij je interieur past? We noemen het een combinatie van kindvriendelijk en stijlvol wonen. Het Nederlandse merk Nuna heeft producten waarbij mooi en kindvriendelijk wonen samengaan en jij kunt kans maken op een van hun nieuwste producten! Lees gauw verder. 

Wat kun je winnen?

Wij mogen 1 x de Nuna Leaf Grow schommelstoel weggeven in de kleur Quartz (t.w.v. €279,-).

Nuna Product GL LEAFgrow Quartz TB Infant 1100x1100 Winnen op woensdag: Nuna Leaf Grow schommelstoel voor baby en kleuter

Nuna Leaf Grow

Van baby, naar peuter, naar groot kind. Ze blijven maar groeien. Eén ding dat gelijk blijft? Hun behoefte aan comfort en een plaatsje voor zichzelf. De Nuna Leaf groeit mee van baby tot kleuter (tot 60 kg). Of het nu een baby is die even gekalmeerd moet worden en lekker wilt wiegen of een peuter die relaxed naar de tv wil kijken; met de Leaf kan het allemaal. Een klein duwtje en de LEAF™ grow schommelt van links naar rechts. Een beweging die zo kalmerend is dat de baby zomaar in slaap kan vallen. En als dat gebeurt? Geen probleem. Omhoog en omlaag kunnen ze met de verstelbare rugleuning die met ze meegroeit. Je kind zal er van genieten, hoe oud ze ook zijn.

Nuna Lifestyle GL LEAFgrow Quartz ChildandToy 7559 1100x1100 bd66 Winnen op woensdag: Nuna Leaf Grow schommelstoel voor baby en kleuter

Nuna

Nuna heeft alles op gebied van baby & kind producten van kinderwagens tot autostoelen en nog veel meer! De items van Nuna staan voor veiligheid, de babyspullen worden namelijk duizenden keren getest voordat ze de fabriek verlaten. Daarnaast is ook over het design goed nagedacht, de items zien ze er ook nog eens goed uit en passen ze bij elk interieur. Nuna weet dat je hoogwaardige babyspullen nodig hebt waar je voor langere tijd plezier van hebt. Daarom is Nuna haar stijl tijdloos en zijn de functionaliteiten eindeloos. Ook is Nuna goed voor de natuur, zo gebruikt Nuna hoogwaardige en duurzame materialen.

Meedoen

Wil jij kans maken op deze mooie schommelstoel? Laat ons dan via de socials weten waarom jij graag kans wilt maken en vul onderstaand formulier in. Over twee weken maken wij de winnaar bekend!

Altijd op de hoogte zijn van de laatste nieuwtje omtrent Nuna? Volg @nuna_nl op Instagram!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nuna Nederland (@nuna_nl)WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF