fbpx

Winnen op woensdag: Kobo Forma e-reader incl. hoes + code voor Kobo Plus van 1 maand

Een e-reader die licht is van gewicht, waar je je meest dikke boeken op kan lezen, die enorm makkelijk te gebruiken is en zelfs waterdicht is! Dat klinkt voor de lezers onder ons natuurlijk als muziek in de oren. Met de Kobo Forma e-reader van Rakuten Kobo kun je namelijk heerlijk in bed een boek lezen, in bad, en ook in de volle zon bij het zwembad want de ComfortLight Pro-schermverlichting biedt daarbij op elk moment van de dag het beste licht. Goed nieuws, wij mogen een e-reader weggeven met nog wat mooie extra’s!

Wat kun je winnen?

Wij mogen een e-reader van Kobo Forma weggeven met daarbij een bijpassende hoes en code voor Kobo Plus van 1 maand met een totaalwaarde van €324,93! (Kobo Forma t.w.v. €279,99 + Hoes t.w.v. €49,95 + Kobo Plus-code t.w.v. €12,99).

Kobo Forma e-reader

Rakuten Kobo is expert op het gebied van digitaal lezen, via hun platform kunnen mensen meer dan 5 miljoen boeken lezen en luisteren. Naast duizenden e-books hebben ze ook een breed assortiment aan e-readers, waaronder de Kobo Forma. De Kobo Forma is een e-reader met het hoogste leescomfort. Het is Kobo’s grootste en lichtste 8-inch display-ereader met 8 GB aan opslagruimte. Dit waterdichte premium-apparaat heeft een innovatief lichtgewicht ontwerp en is gebouwd om eindeloos te lezen in zowel een staande als liggende stand. Het perfecte alternatief voor dikke boeken dus!

Het lichtgewicht formaat van Kobo Forma bevat knoppen om pagina’s op een tastbare manier om te slaan en gemakkelijk te bladeren. Daarnaast kan met dit model in staande of liggende stand worden gelezen en de ComfortLight Pro-schermverlichting biedt daarbij op elk moment van de dag het beste licht. Doordat de e-reader waterdicht is kan overal met gemak gelezen worden, of het nu in bed is, op het strand of in bad.
2391 7652e65481cbbdcdb4f87a54f3a1218a Winnen op woensdag: Kobo Forma e-reader incl. hoes + code voor Kobo Plus van 1 maand

Kobo Plus abonnement

In Nederland en in België heeft Rakuten Kobo een samenwerking met bol.com. Hier bieden ze het e-book abonnement Kobo Plus aan met dit abonnement kun je wel meer dan 700.000 boeken lezen! Bijvoorbeeld ook de ‘Kobo Originals’ die ook te vinden zijn op het Rakuten Kobo platform, dit zijn originele en exclusieve uitgaven voor Kobo-lezers. Zo is onder andere de immens populaire serie Mooie Moorden op het platform te vinden, waar ook onlangs het laatste deel van is uitgekomen, Haringvliet. Ook komen binnenkort weer de vervolgdelen van de serie Recept voor Geluk uit, een serie waarvan het eerste boek zeer goed in de smaak viel bij de lezers.

Wat moet je doen?

Like dit bericht, vul hieronder je gegevens in en laat weten via onze socials weten waarom jij deze prachtige prijs zo graag zou willen winnen.

[sibwp_form id=14]


WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF