Winnen op woensdag: een volledige outfit van UNIQLO & Ines de la Fressange

Gelukkig komt de zon steeds meer door de afgelopen dagen. Zijn jullie je kast alweer helemaal lenteklaar aan het maken? Of wachten jullie daar nog even mee? Wij hebben wellicht iets om je nog even wat extra lentekriebels te geven!

Wat kun je winnen?

Wij mogen een volledige kledingset van de samenwerking Ines de la Fressange en UNIQLO weggeven ter waarde van €250,- bestaande uit een jurk, top, vest, blazer èn een tas! Zie de items hieronder.

UNIQLO & Ines de la Fressange

Dit jaar is heerlijk zomers van start gegaan met de nieuwe samenwerking tussen de Franse mode ontwerpster Ines de la Fressange en internationale retailer UNIQLO. De collectie bestaat uit must-have items die niet alleen comfortabel zijn, maar ook gekenmerkt worden door een Parisian Chique stijl. De collectie is geïnspireerd op de Franse kustplaats Deauville, bestaande uit lichte strand- en natuurtinten, zoals beige, marineblauw, en okergeel en is gemaakt van stoffen als linnen & katoen die je look perfect luchtig maken voor het aankomend seizoen.

Wat moet je doen?

Doe jij mee met de winactie? Vul hieronder je gegevens in en laat ons via de socials weten waarom jij deze prachtige outfit zo graag zou willen winnen en vergeet niet je maat erbij te vermelden!

9 replies on “Winnen op woensdag: een volledige outfit van UNIQLO & Ines de la Fressange

Comments are closed.