fbpx

Winnen op woensdag: een overnachting voor energieke koppels in het HUP hotel!

Stil zitten, uitslapen en vooral niet al te druk zijn.. dat kennen ze niet bij het HUP hotel! Want wie zegt dat je rustig aan moet doen om te ontspannen? In het HUP Hotel ontspan je door lekker actief bezig te zijn; zwemmen, fitnessen, bowlen & grillen, van de glijbaan in de lobby.. alles kan bij het HUP hotel! Zie jij jezelf hier al overnachten? Lees dan gauw verder.

Wat kun je winnen?

Wij mogen een overnachting in een CLUB room weggeven voor 2 personen, inclusief ontbijt, 3-gangen diner incl. 2 drankjes p.p, parkeren en stadsbelasting (t.w.v. €260,50)

HUP Hotel

‘HUP is het sportiefste hotel van Nederland. En het leukste. Hier kan alles. Rennen door de gang, springen op je bed en met een glijbaan naar beneden. Zolang het maar niet achter de geraniums is. Je kunt hier zwemmen, een proefles in de sportschool doen en heerlijk fietsen in de natuur. Wij zijn er voor energieke koppels. Voor wie niet zo goed kan stilzitten, maar wel wil relaxen. Want ook ontspannen is een sport. Wil je zweten? Dat kan wat ons betreft net zo hard in de sauna als op de squashbaan. Je komt sowieso vol energie terug. Zie voor meer info ook: www.hup.eu.’

JONG KOPPEL 4 Winnen op woensdag: een overnachting voor energieke koppels in het HUP hotel!

Meedoen

Ben jij lekker sportief, rust jij juist uit door actief te blijven en zie jij jezelf wel overnachten in het HUP Hotel? Schrijf je dan in via onderstaand inschrijfformulier en laat via de socials weten met wie jij kans wilt maken!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door HUP Hotel (@huphotel)WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF