fbpx

Winnen op woensdag: een lichte racefiets helm van Liv

Ben je net als Wendy verknocht geraakt aan de racefiets? En wil je verzekerd zijn van op en top uitrusting? Dan hebben we deze week een leuke winactie voor je. Die bieden we je aan in samenwerking met Liv, het merk dat zich met fietsen en toebehoren voor honderd procent op vrouwen richt. De frames en accessoires zijn qua maatvoering en design helemaal op vrouwen geënt. Lees snel verder.

Wat kun je winnen?

We mogen drie splinternieuwe helmen van Liv weggeven. Het gaat om het model Liv Rev Comp t.w.v. € 74,95.

800001699800001700800001703800001704 REV LIV COMP MIPS MATTE BLACK STANDARD 01 Winnen op woensdag: een lichte racefiets helm van LivLiv Rev Comp helm

Zo’n kwaliteitshelm is meer dan welkom tijdens sportieve ritten op de racefiets. Zeker als je net als Wendy voor een uitdaging als de toerversie van de Amstel Gold Race (11 september) staat. Wanneer je van bekende Zuid-Limburgse hellingen als de Cauberg, Eyserbosweg en Keutenberg dendert, wil je je hoofd natuurlijk maximaal beschermen.

Wat er zo ideaal is aan de Liv Rev Comp? In de eerste plaats de pasvorm: je kunt de helm heel precies en gemakkelijk verstellen, zodat hij én lekker zit én optimaal beschermt. Het comfort krijgt een extra boost dankzij de zestien strategisch geplaatste ventilatieopeningen. Lucht kan heerlijk onder de helm en over je bol stromen, waardoor je het hoofd onderweg koel houdt. En daarvoor hoef je niet eens hard, harder, hardst te fietsen. Ook bij lagere snelheden merk je de verkoeling.

Hoe het met het veiligheidsniveau van deze Liv Rev Comp zit? Heel goed! De helm voldoet in de eerste plaats aan alle veiligheidseisen. Maar Liv heeft meer gedaan: onder de buitenste helmschaal zit een interne schaal. Stel dat je ten val komt – we hopen het natuurlijk niet! – dan kan de binnenste laag licht meedraaien. Zo wordt de impact van de val op het hoofd vele malen kleiner. Deze technologie met meebewegende binnenschaal heet ook wel MIPS.

 

Meedoen

Kun je niet wachten om met deze goed smoelende, lichte helm rond te fietsen? Vul dan hieronder je gegevens in en laat via onze socials weten waarom je zo graag wilt winnen. Enne… Mocht je hem straks winnen en in september net als Wendy van start gaan in ‘de Amstel’, klamp haar dan zeker even aan voor een duo-selfie. Zorg dat én jullie én de helmen er netjes op staan. Wendy draagt de Liv Rev Comp uiteraard ook!

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF