fbpx

Winnen op Woensdag: een hand en body verzorging giftset van Marie-Stella-Maris

Self-care zijn de beste relax momentjes! Houd jij ook zo van jezelf verwennen met de beste producten? Wij mogen deze week 3 van onze volgers blij maken met een geweldige giftset van Marie-Stella-Maris, gevuld met een hand- en bodywash en een hand- en bodylotion. Je hebt zelfs keuze uit vijf heerlijke geuren! Check snel hoe je deze giftset kunt winnen!

Wat kun je winnen?

Wij mogen 3 keer de vernieuwde, kleurrijke giftset weggeven van Marie-Stella-Maris (t.w.v. € 39)!

Deze giftset is gevuld met een hand- en bodywash en een hand- en bodylotion, beide 300ml. De hand- en bodywash reinigt mild en houdt de huid gehydrateerd. De hand- en bodylotion is rijk aan natuurlijke etherische oliën om de huid zacht en soepel te houden.

De giftsets zijn verkrijgbaar in vijf geuren: No.03 Poivre Noir Frais, No.10 Rock Roses, No.12 Objets d’Amsterdam, No.14 Courage des Bois en No.15 Lemon Notes. Ideaal voor in de badkamer of als fijne eye-catcher voor in de keuken!

Schermafbeelding 2021 05 27 om 16.48.33 Winnen op Woensdag: een hand en body verzorging giftset van Marie-Stella-Maris

Marie-Stella-Maris

Marie-Stella-Maris is een Nederlands merk opgericht met een duidelijke maatschappelijke missie: schoon drinkwater en hygiëne voor iedereen. Ze doneren 5% van de omzet om duurzame waterprojecten te realiseren. Middels het aanbod in natuurlijk mineraalwater, natuurlijke body care en luxe home care draagt Marie-Stella-Maris haar steentje bij.

Sinds de oprichting in 2011 hebben ze meer dan € 1.500.000 gedoneerd en hebben al duizenden mensen toegang kunnen krijgen tot schoon water. Maar ze zijn er nog niet, ze gaan door tot schoon water toegankelijk is voor iedereen, wereldwijd. Help jij mee?

Wat moet je doen?

Doe jij mee met de winactie? Vul hieronder je gegevens in en laat ons via de socials weten waarom jij dit zo graag zou willen winnen! Vergeet niet aan te geven welke geur je graag zou willen winnen! Benieuwd naar andere producten van Marie-Stella-Maris? Neem dan een kijkje op hun website!

[sibwp_form id=33]WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF