fbpx

Winnen op woensdag: collectie tassen van Pip Studio

Of je nou even boodschappen gaat doen, een weekendje weg gaat of een wandeling gaat maken; met de nieuwe tassencollectie van Pip’s Studio heb je een tas voor elke gelegenheid! Pip heeft een collectie tassen ontworpen die perfect op elkaar aansluiten, de tassen zijn handig maar ook heel trendy! En jullie kunnen kans maken om de collectie te winnen. 

Wat kun je winnen?

Wij mogen twee sets van drie tassen weggeven van Pip Studio! Bestaande uit:

  • Pip Studio Weekend Bag large t.w.v. € 89,95
  • Shopper small t.w.v. € 49,95
  • Beach bag pouch t.w.v. € 18,95

Wendy Pip Studio Beach Pouch Winnen op woensdag: collectie tassen van Pip Studio Wendy Pip Studio Shopper Winnen op woensdag: collectie tassen van Pip Studio Wendy Pip Studio Weekend Bag Winnen op woensdag: collectie tassen van Pip Studio

Pip Studio

Pip’s studio maakt alledaagse producten, vooral zaken die zij zelf niet naar haar eigen smaak kan vinden. Door haar oog voor detail, speciale afwerkingen en gelaagde designs, krijgen deze collecties een kwinkslag met als doel een sprankel te geven aan het dagelijks leven. Deze design visie wordt verwoord in Pip Studio’s motto, ‘Happy products for Happy people’.

Pip volgt altijd wat haar hart haar ingeeft, en blijft trouw aan haar intuïtie. Zij legt de lat hoog, aan het gebruik van de mooiste materialen en de beste ‘make’ wordt niet getoornd. Haar collecties zijn nooit op zichzelf staand en vormen altijd onderdeel van een groter geheel. Het bijzondere is dat Pip’s ethos hartveroverend is, zij raakt zonder daar bewust mee bezig te zijn een universele gevoelige snaar.

De collectie

Van schoudertassen tot weekendtassen en shoppers. Bij Pip Studio vind je verschillende mooie en kwalitatieve tassen. Voor elke gelegenheid een andere tas. Zo hebben zij tassen welke handig zijn voor het dagelijkse leven. Maar ook kleinere tassen welke een leuke accessoire zijn voor een uitstapje.

De kleine shopper waar je kans op kunt maken heeft een fijne ritssluiting en kan op twee manieren worden gedragen door de verstelbare schouderband. Leuk om je outfit een vrolijke twist te geven! Deze shopper is groot genoeg om al je spullen in op te bergen. Daarnaast heeft deze tas ook een klein vakje aan de binnenkant om je belangrijke items in te bewaren,

Wellicht wel een onmisbaar item voor een nachtje weg: een weekendtas. Ideaal om al je kleding en overige benodigdheden in mee te nemen. En ben je van plan je laptop mee te nemen? Dan hebben we daar een apart vak voor. De weekendtassen hebben een verstelbare schouderband die je met een sluiting kunt bevestigen aan de tas.

Deze grote strandtas is perfect om mee te nemen als een extra vak voor in je tas. Gemakkelijk om al je belangrijke spullen in op te bergen en trendy tegelijkertijd. De tas is gemaakt van Polycanvas wat ervoor zorgt dat de tas zacht maar ook sterk aanvoelt. Voor extra veiligheid is een rits toegevoegd.

PIP POST Winnen op woensdag: collectie tassen van Pip Studio

Wat moet je doen?

Wil jij kans maken op deze collectie tassen van Pip? Vul hieronder je gegevens in en laat ons via de socials weten waarom jij wel een hele collectie tassen verdient!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF