fbpx

Winnen op Woensdag: win een boost & benefit duo skin-kit van Skin for Skin

Het hydrateren van de huid is erg belangrijk. En hoe fijn is het om dit met duurzame producten te doen. Met Skin for Skin kan dit! De producten hebben als basis hun eigen viscollageen van een natuurlijke bron zonder extra toevoegingen. Met deze win actie kan jij kans maken op een kit met wel hele fijne producten die jouw huid een gezonde glow geven. 

Wat kun je winnen?

Deze week mogen wij 4x een Boost & Benefit Duo Skin-fix-kit weggeven ter waarde van € 79,95 De inhoud van deze Boost & Benefit zijn:

  • Boost it up serum capsules (30 stuks): verzorgende serum capsules met een hydraterende en voedende eigenschap dankzij een mix van ingrediënten waaronder squalaan, niacinamide, collageen en probiotica die rijk zijn aan vetzuren en
    vitamines.
  •  Lock it in face base cream (50 gr): de face base cream is een ultra voedende crème met ceramiden, antioxidanten, vitamine E, sheaboter, aloë vera en collageen die de huidbarrière herstellen, voeden en vochtverlies tegengaan met als resultaat een gehydrateerd en zijdezachte huid. De crème draagt bij aan een gladde en soepele huid met een gezonde glow.

Skin for skin

Skin for Skin is duurzaam en ‘Made in Holland’. Het merk vindt haar oorsprong in de wild gevangen Noordzee vis die wordt gevangen door de Urker vissersmannen. De vers gevangen vis wordt dagelijks verwerkt in het moederbedrijf Varia Vis tot heerlijke filets voor de voedingsindustrie. Na dit proces blijft onder andere de huid van de vis als reststroom over. Vanuit een duurzaamheidsvraag zijn ze de huid van de wild gevangen Noordzee vis gaan onderzoeken. De huid bleek boordevol waardevolle stoffen te zitten waaronder collageen: de geboorte van Skin for Skin! De huid van de wild gevangen Noordzee vis is een pure, natuurlijke bron zonder toegevoegde antibiotica, groeihormonen of voedsel dat bestemd is voor de kweek of het fokken van dieren.

Meedoen?

Wil jij graag een  een Boost & Benefit Duo Skin-fix-kit winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @skinforskinnl op Instagram en Facebook
  • Like de post van deze win actie
  • Laat in de reacties weten waarom je de boost & benefit duo skin-kit van Skin for Skin
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Skin for Skin (@skinforskinnl)WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF