fbpx

Winnen op Woensdag: win een bloem-thee-tasting pakket

Grote ka(n)s dat het je niet is ontgaan: de indrukwekkende Mood Garden op het RAI-plein. De kas van maar liefst 270m2 meter gevuld met bloemen en planten heeft al 1200 mensen laten ervaren wat bloemen en planten met je gevoel kunnen doen. En extra speciaal: midden in het groen kon je ook een bloementhee-tasting volgen. Na het succes van de Mood Garden wil Bloemenbureau Holland jullie de kans geven deze magische beleving te kunnen ervaren. Daarom introduceren we iets heel leuks: een bloem-thee-tasting voor thuis!

Wat kun je winnen?

Deze week geven wij 2x een bloem-thee-tasting pakket inclusief zes verschillende bloem-thee-blends, die elk op een ander gevoel inspelen, een mooi groot bloemboeket en fleurig tasje van Plan Nederland t.w.v. €85 weg van Bloemenbureau Holland.

Schermafbeelding 2024 01 16 om 15.39.17 Winnen op Woensdag: win een bloem-thee-tasting pakket

Over Bloemenbureau Holland  

Bloemenbureau Holland spant zich in om bloemen en planten ‘top of mind’ te houden bij de Europese consument. De organisatie wordt gefinancierd door kwekers en handelaren.

Meedoen?

Wil jij graag bloem-thee-tasting pakket t.w.v. €85 winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @bloemenbureauholland op Instagram
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij dit bloem-thee-tasting pakket wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF