fbpx

Winnen op woensdag: bewustwordings-accessoire The Watch Now

The Watch Now, een bewustwordings-accessoire, een horloge zonder uurwerk met enkel een kleine reminder erin door het woord NOW. Een tijdloze dagelijkse herinnering om even écht in het moment te leven. De collectie bestaat uit 1o verschillende items en wij mogen daar 5 van weggeven naar keuze! Check snel hoe je kan winnen!

Wat kun je winnen?

Wij mogen 5 keer een Watch Now naar keuze weggeven met een waarde van €49,95!

Wees dankbaar voor wat echt belangrijk is!

bewustwordings-accessoire bewustwordings-accessoire

The Watch Now

Bieke en Thijs werken al een paar jaar als zakenpartners. Jong en ambitieus, maar ook altijd aan het werk en vooral veel aan het haasten. Met volgeboekte agenda’s, waren ze ook opzoek naar momenten van rust. In deze zoektocht, probeerden ze de reis van het leven wat meer te gaan waarderen. Hiervoor was er echter een kleine dagelijkse reminder nodig, daarom werd de nieuwe Watch Now-collectie gemaakt. Met als doel, mensen uit de continue tijdsdruk halen en ze op een nieuwe manier bewuster laten genieten van al het moois dat het leven ons te bieden heeft. 

The Watch Now collectie is dan ook een betekenisvol bewustwordings-accessoire om iedereen met een kleine knipoog mee te geven dat we ons niet continue bewust hoeven te zijn van tijd, maar gewoon dankbaar moeten zijn voor het moment waar we ons in bevinden.

Wat moet je doen?

Doe jij mee met de winactie? Vul hieronder je gegevens in en laat ons via de socials weten waarom jij dit zo graag zou willen winnen en welk horloge jou het meeste aanspreekt! Kun je niet wachten om de The Watch Now om je pols te dragen? Neem voor alle producten een kijkje op hun website of op Instagram.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF