fbpx

Winnen op woensdag: bescherm je huid deze zomer met de Mineral Sun Box

Vorige week haalde we dan eindelijk de tropische temperaturen, heerlijk! Vitamine D opdoen is hartstikke gezond voor ons. Maar we kunnen niet vaak genoeg zeggen hoe belangrijk het is om je te beschermen tegen de zon. Dit doen we het liefst met producten die lief zijn voor ons, maar ook voor de natuur. Beschermt en béwust genieten komen samen in de MINERAL SUN BOX van IK Skin perfection, en jij kan deze winnen. 

Wat kun je winnen?

Wij mogen 3 x een MINERAL SUN BOX bestaande uit en MINERAL SPF 30, SUNSTICK EN AFTERSUN weggeven t.w.v. €55,15 per stuk.

mineral sun box beelden5 Winnen op woensdag: bescherm je huid deze zomer met de Mineral Sun Box

MINERAL SUN BOX

De MINERAL SPF 30 en SUNSTICK bieden optimale bescherming tegen UVA- en UVB-stralen, gaan huidveroudering en huidschade door zon tegen, voelen niet plakkerig aan en laten geen witte waas achter. De AFTERSUN biedt gelijk verlichting na blootstelling aan de zon.

De producten in de MINERAL SUN BOX zijn vegan, 100% microplastic-vrij, koraalrifvriendelijk en vrij van synthetische stoffen waardoor ze geschikt zijn voor de meest gevoelige huid én het zeeleven en natuur niet aantasten. Healthy, natural & vegan!

IK skin perfection

Bij IK Skin Perfection geloven ze in de schoonheid van iedereen. Haar missie is dan ook ‘natuurlijke schoonheid versterken met bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur’. IK wil haar steentje bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur en maakt hiervoor bewuste keuzes. Haar huidverbeterende producten zijn zacht voor de (extreem) gevoelige huid en werken daadkrachtig bij ieder denkbare huidwens- of probleem. IK Skin perfection brengt jouw huid terug naar een gezonde basis met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – groene cosmeceuticals – die diep doorwerken in de huid en ontwikkelt zijn volgens het NO-label – zonder huidonvriendelijke stoffen. Daarbij is de pH-waarde in de producten van IK Skin perfection afgestemd op de pH-waarde van de huid, zodat de zuurgraad van de huid wordt herstelt en in balans komt en blijft. Samen met jou brengt IK Skin de huid stap voor stap, in 4 fasen, in perfecte conditie en samen werk je naar doeltreffende huidverbetering.

Meedoen

Ben jij al helemaal klaar voor de zomer? Maar heb je wel nog wat bescherming nodig en is dit pakket dus helemaal wat voor jou? Vul dan onderstaand inschrijfformulier in en laat ons via de socials weten waarom jij zo graag kans wilt maken.
[sibwp_form id=39]WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF