fbpx

Winnen op woensdag: Bee & Flow Manuka Honing beauty set incl. overnachting bij het Boat & Co hotel

De Manuka honing is al langer bezig met een flinke opmars en staat bekend als een ‘superfood’. De nectar voor de honing wordt verkregen uit de Manuka, een inheemse struik die voornamelijk in Nieuw-Zeeland groeit en bekend staat om zijn antibacteriële en helende werking. Bee & Flow Manuka doet daar nog een lepel of twee bovenop: een heerlijke honing voor in je havermout of thee, maar ook perfect voor op je huid. Én deze honing staat op je te wachten tijdens een overnachting in het BOAT&CO hotel, een plek om even heerlijk tot rust te komen. Lees gauw hoe je hier kans op kunt maken!

Wat kun je winnen?

Wij mogen een heerlijke beauty set van Bee & Flow Manuka Honing weggeven inclusief overnachting voor twee in het BOAT&CO hotel! Bij aankomst in het prachtige hotel wacht de beauty set op de hotelkamer op je, zo kun jij jezelf even heerlijk in de watten leggen.

Bee & Flow Manuka Honing

Het toppunt van selfcare; voor de binnen- en buitenkant

Bee & Flow, het compleet sustainable merk uit Nieuw-Zeeland, verovert ons land dit voorjaar met een bijzondere Manuka honing die een ‘doodgewone tafelhoning’ binnen no-time doet vergeten.

De Manuka honing is al langer bezig met een flinke opmars en staat bekend als een ‘superfood’. De nectar voor de honing wordt verkregen uit de Manuka, een inheemse struik die voornamelijk in Nieuw-Zeeland groeit en bekend staat om zijn antibacteriële en helende werking. De honing is dus niet alleen heel lekker, maar heeft ook nog eens veel fijne gezondheidsbijkomstigheden. Bee & Flow Manuka doet daar nog een lepel of twee bovenop.

dc2431b841ba544cdefab8bf2e07893e Winnen op woensdag: Bee & Flow Manuka Honing beauty set incl. overnachting bij het Boat & Co hotel

Superfood

De Manuka honing dé gezonde oplossing voor geraffineerde suikers. Het bevat dan ook geen extra toevoegingen. Daarnaast heeft het product een hoop gezondheidsvoordelen en is het een echte superfood. De Bee & Flow Manuka honing heeft een MGO-rating van 390 – dit geeft de authenticiteit van de Manuka aan. Dit betekent dat de honing van een hele hoge kwaliteit is en het een uitzonderlijk krachtige antibacteriële werking heeft. Met deze honing op de plank heb je minder kans op virussen en ontstekingen, krijg je genoeg antioxidanten binnen en geef je je immuunsysteem een boost.

Oppepper voor je huid

Kan je huid het hele jaar door wel wat extra’s gebruiken? Ook dan hoef je alleen maar je keukenkastje te openen. De Bee & Flow Manuka honing is een natuurlijke oppepper voor je huid en het perfecte skincare product om je al bestaande routine mee uit te breiden. De honing voedt de huid, geeft onzuiverheden geen kans en gaat huidveroudering tegen; het voorkomt puistjes en vermindert fijne lijntjes. Je kunt Bee & Flow rechtstreeks aanbrengen op de huid of mengen met andere skincare producten. Daarnaast verzorgt het kleine wondjes en littekens; het dood bacteriën en zorgt voor een versnelling van het herstelproces.

Bee & Flow voor duurzaamheid!
De veelzijdige Manuka honing wordt geproduceerd door een gepassioneerde ecologische familieboerderij, die van een duurzame way of living haar prioriteit heeft gemaakt. De nummer één doelstelling van het sustainable bedrijf is om een meer holistische manier van werken op te zetten. De honing draagt dan ook niet alleen bij aan een bewuste en gezondere levensstijl, het produceren ervan leidt ook tot bescherming van het prachtige en ruige Nieuw-Zeelandse landschap. Zo zorgt de Manuka struik bijvoorbeeld voor het behoud van de bodemkwaliteit. Bee & Flow laat haar bijenkorven het gehele jaar door op de boerderij staan, zodat de bijen kunnen profiteren van de vele stuifmeel- en nectarbronnen zonder dat ze worden verplaatst of opgeslagen in overvolle winterse bijenkorven. Bij Bee & Flow draait alles dan ook om bewust- en welzijn; voor de familieboerderij, de consument en de natuur. Want niet alleen de honing is duurzaam geproduceerd, de verpakking is tevens 100% recyclebaar.

bdd7f57886d5da1335418d1a985c1f74 Winnen op woensdag: Bee & Flow Manuka Honing beauty set incl. overnachting bij het Boat & Co hotel

Boat & Co

Op vakantie in eigen land bij BOAT&CO Aparthotel. Waar we normaal altijd hevig op zoek zijn naar een tropische bestemming voor de zomer, zijn we nu met zijn allen massaal aan het kijken waar we in Nederland vakantie kunnen vieren. Want even uit huis willen we nu allemaal wel! Bij BOAT&CO in de Amsterdamse Houthaven kun je even heerlijk ontsnappen, of je nou alleen gaat of met het gezin: BOAT&CO is voor iedereen!

b2eafd13ec877a81375e5bd43cfdcc80 Winnen op woensdag: Bee & Flow Manuka Honing beauty set incl. overnachting bij het Boat & Co hotel

Meedoen

Wil jij kans maken op een heerlijke overnachting waar de Bee & Flow Manuka Honing beauty set op jou zal wachten? Vul dan hieronder je gegevens in, volg @beeandflowmanukahoney op Instagram en laat via de socials weten waarom jij graag kans wilt maken!

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF