fbpx

Winnen op Woensdag: 6-maanden pakket van Little Creations

In de tijd van nu kunnen we alles bestellen. Zo ook knutselspullen voor de kids. Er zijn heel wat verschillende platformen waar je dit kan bestellen, maar niet deze box met wel héél erg mooi materiaal! Little Creations stuurt je elke maand een geweldig pakket op zodat jouw kind het mooiste knutselwerk kan maken. 

Wat kun je winnen?

Deze week mogen wij twee keer een zes maanden pakket van Little Creations weggeven ter waarde van 140 euro.

Dit houdt in dat je elke maand de nieuwste knutselbox met de allerleukste thema’s binnenkrijgt. Daarnaast ontvang je een wasbare A2 placemet, een schoolschaar en tot slot een unieke extra activiteit in je eerste box, maar die houden we nog even geheim.

Little Creations

Little Creations is anderhalf jaar geleden bedacht door Dinja & Marlies. Hoe kan het dat je tegenwoordig alles thuis kunt laten bezorgen om je leven zo makkelijk mogelijk te maken, denk aan bijvoorbeeld een Hello Fresh, maar dat er geen thuisbezorgd vermaak is voor kinderen? De leukste knutselbox van Nederland is geboren. Niet zomaar een knutselpakket. Nee, een box vol met activiteiten waar je als ouder en kind helemaal gelukkig van wordt. Als ouder wordt je volledig ontzorgd. Niet meer naar verschillende winkels of bedenken wat je precies moet maken. Alles is al voor je bedacht; je hoeft het alleen nog maar op tafel te zetten. Ook over de materiaalkeuze is nagedacht; het moet er natuurlijk leuk uitzien als je die knutselwerkjes van je kinderen moet neerzetten in de woonkamer. Een instagramwaardig product; de verpakking is voor mama, de inhoud voor je kind. Win-win!

Meedoen

Wil jij graag  de fijne producten van Little Creations Winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @LittleCreations op Instagram en Facebook
  • Like de post van deze winactie
  • Laat in de reacties weten waarom je de producten van Little Creations wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF