fbpx

WINNEN: op maat gemaakte wijnpaal t.w.v. €499,-

Vriendschap, gezelligheid en liefde. Het gaat vaak gepaard met wijn. Ergens in een kast of op een wijnrekje in de hoek van de woonkamer liggen een paar flessen die tijdens een mooie gelegenheid worden aangebroken. Maar hoe leuk zou het zijn als een wijnrek dé eyecatcher in jouw woonkamer wordt? Lucky you! Wij geven namelijk een op maat gemaakte wijnpaal, gespoten in zijdeglans, (t.w.v. €499,-) weg. 

Wijnpaal: wie & waarom?

Wijnpaal is een merk met liefde voor vriendschap, gezelligheid, wijn en mooie spullen. Jouw wijnvoorraad verdient het om in een te gek wijnrek of wijnmeubel te wachten tot de fles open mag. Het idee is ontstaan tijdens een gezellige zaterdagavond met vrienden, genietend van een lekkere wijn en tegelijkertijd het niet zo fraaie wijnrekje in de hoek belachelijk makend.

De klassieke wijnpaal

De Wijnpaal Classic is gespoten in zijdeglans wit en wordt met de hand op maat gemaakt. Het meubel is geschikt voor 20 flessen. Alle Wijnpalen hebben een standaard breedte van 5,5 cm en een diepte van 10 cm. En de lengte geef jij door.

WIN:

Wil jij kans maken op dit te gekke wijnmeubel? Ga dan naar onze Facebookpagina of Instagrampagina, volg @wijnpaal en reageer waarom jij dit meubel in huis wilt hebben. Wie weet kan jij deze Wijnpaal straks vullen met al jouw favoriete wijnen!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF