Fiets mee met Wendy en Leontien op zondag 17 juli 2022 in Rotterdam.

FIETS MEE

WINNEN: oortelefoon van Bang & Olufsen

Muziek luisteren maakt gelukkig! Wij geven vandaag een oortelefoon van Bang & Olufsen weg. Het is de Beoplay E6 Motion in de kleur wit, t.w.v. €300,-. De oortelefoon is ontworpen voor de stadse lifestyle en levert constante, hoge geluidsprestaties in uitdagende omgevingen.

De Beoplay E6 Motion white

De oortelefoon van Bang & Olufsen wordt geleverd met een nieuw wit spatbestendig rubberen koord en een reeks siliconen tips. Zoals de originele oortelefoons, wordt de Beoplay E6 Motion geleverd met magneten in het ontwerp van de oortelefoon. Wanneer je klaar bent met het luisteren naar muziek of podcasts, klik je simpelweg op de oortelefoon rond de nek om de oortelefoon uit te schakelen, waardoor een kostbare levensduur van de batterij wordt bespaard.

De Beoplay E6 Motion heeft IP54 voor water- en zweetbestendigheid voor sportieve activiteiten. Exclusief voor de twee oortelefoons vind je een verbeterd basgeluidsprofiel in de Bang & Olufsen-app om je te helpen je focus te behouden terwijl je actief bent.

oortelefoon Bang & Olufsen

WINNEN:

Wil jij deze handige en stijlvolle oortelefoon winnen? Reageer dan onder ons Instagram of Facebook bericht en vertel ons waarom jij deze oortelefoon zo goed kunt gebruiken. Wie weet kun jij straks muziek luisteren van hoge kwaliteit met deze stijlvolle oortelefoon.