fbpx

Winnen: 5x het boek Seen in Ibiza van Silvie Nollen

Dit happy feeling boek neemt je mee naar Ibiza! Misschien heb je je vakantie naar Ibiza wel moeten annuleren dit jaar. Met dit boek haal je het prachtige eiland zo in huis. Het zal een echte eyecatcher zijn voor op de koffietafel. Ben jij ook zo dol op Ibiza? Dan is deze winactie echt iets voor jou! Check snel wat je moet doen om dit boek te kunnen winnen! 

Wat kun je winnen?

Wij mogen 5 Seen in Ibiza tafelboeken weggeven t.w.v. €55,-

Seen in Ibiza

SEEN IN IBIZA is een ‘koffietafelboek’ vol met foto’s van verrassende of juist herkenbare sferen, prachtige natuur en geeft een unieke blik op dit magische eiland. Dit zware en grote ‘happy feeling boek’ is door de unieke kaft een echte eyecatcher in ieder interieur. Een must-have voor alle Ibiza lovers.

Silvie Nollen vertelt: ‘Een deel van het jaar woon ik op Ibiza. Omdat ik de schoonheid en positieve energie van het eiland graag wil delen, ben ik een jaar lang (met de auto, de fiets, te voet, de motor, de boot) op pad gegaan en heb ik foto’s gemaakt met mijn mobiele telefoon. Dit levert namelijk de meest spontane en unieke beelden op. Deze foto’s heb ik gebundeld in dit stijlvolle koffietafelboek. De kleuren en het licht op Ibiza vind ik zo betoverend mooi, dat geen enkele foto is bewerkt met een kleurfilter. Puur Ibiza dus.’

Product specificaties:

  • 312 pagina’s vol met sfeerfoto’s
  • Een unieke kaft
  • 27 x 27 cm
  • Eyecatcher voor in je interieur

Wat moet je doen?

Kun je niet wachten om jouw interieur een nieuwe look te geven met dit prachtige tafelboek? Like & volg Seen in Ibiza op Facebook en Instagram, vul hieronder je gegevens in en laat via onze socials weten waarom jij dit boek zo graag zou willen winnen!
Veel succes!

Heb je uiteindelijk niet gewonnen? Niet getreurd! Het boek is te koop via www.seeninibiza.com

Meer over Silvie haar boek vind je op de socials:WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF