fbpx

Winnen: een glampingvoucher van Vacanceselect t.w.v. € 300!

Nog geen vakantie geboekt? Misschien zometeen wel! Wij geven namelijk een voucher weg om te kunnen kamperen bij één van de campings van Vacanceselect. Maar niet zomaar een camping… Je gaat kamperen op een super luxe Glamping. Dit is dé trend op het gebied van kampeervakanties.

Wat is een Glamping?

Wat is dat nou eigenlijk? Het woord is eigen een samenvoeging van de woorden ‘glamorous’ en ‘camping’. Het is een luxere stijl van kamperen waarbij er meer voorzieningen aanwezig zijn bij de accommodatie, maar ook op de camping zelf. Je slaapt dus in de buitenlucht waardoor je het knusse natuurgevoel van kamperen krijgt, maar je vindt er ook de luxe van thuis. De Glampings van Vacanceselect zijn voorzien van een goed bed, een eigen badkamer en keuken. Een Glamping is ideaal voor kinderen, lekker buiten spelen, vriendjes maken en niet te vergeten: de meeste bestemmingen hebben uitgebreide waterparadijzen.

Glampingvoucher van Vacanceselect

Vacanceselect heeft een aanbod in 15 Europese landen van de leukste campings en de mooiste vakantieparken zit er altijd een topbestemming voor je tussen. Als specialist op het gebied van glampingvakanties kun je ook nog eens kiezen uit een enorm aanbod van luxe campingaccommodaties. Wat dacht je van de Lodgesuite met een heus bad op pootjes? Of sterren kijken vanuit de Airlodge?
Glamping VacanceselectGlamping VacanceselectGlamping VacanceselectGlamping Vacanceselect

Winnen!

Misschien ben je allang bekend met een Glamping of misschien zie je dit als een mooie kans om er kennis mee te maken. In beide gevallen hebben wij goed nieuws, wij geven een glampingvoucher van Vacanceselect weg ter waarde van €300! Reageer onder ons Facebook of Instagram bericht waarom jij dit absoluut wil winnen.



WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF