fbpx

Winnen: EarPods van House of Marley

Vanaf deze week zijn ze verkrijgbaar in Nederland: de volledig draadloze en duurzaam vervaardigde oordopjes van The House of Marley, de REDEMPTION ANC. Wij van WENDY vinden ze prachtig en goed nieuws: we mogen een setje t.w.v €199,90 weggeven.

Je ontvangt de oordopjes in een FSC goedgekeurde bamboehouten portable charging case. Zo kun je hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Ook de oordopjes zelf zijn duurzaam: ze zijn gemaakt van materialen als FSC goedgekeurd bamboehout en natuurlijk houtvezelcomposiet. Met de oordopjes maak je dus een keuze die ook goed is voor het milieu. En, nog beter: voor elk verkocht item plant The House of Marley samen met One Tree planted een boom in een gebied waar herbebossing noodzakelijk is. Inmiddels zijn er al bijna 200 duizend bomen geplant.

20 uur muziek

De accu van de oordopjes gaan lekker lang mee. Vijf uur en met de bescherm- en oplaadcase kan dit worden verlengd met vijftien uur waardoor je twintig uur lang kunt genieten. De oplaadcase beschikt daarbij over een quickcharge functie, waardoor je binnen tien minuten weer muziek kunt luisteren.

Winnen!

Wil jij deze oordopjes winnen? Laat dan onder ons Facebook- of Instagram bericht weten waarom jij deze oordopjes goed kunt gebruiken en wie weet ben jij de gelukkige.

https://marley.nl/redemption-anc.htmlWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF