fbpx

WINNEN: Disney On Ice Magisch IJsfestival VIP package

Wil jij in december de kerstmagie beleven met de hele familie? Dat kan, want Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival en wij mogen een VIP package weggeven voor de show op 23 december. Beleef de show vanaf je Diamant stoel aan de rand van het ijs en geniet van de leukste Disney-figuren op schaatsen!

Disney On Ice Magisch IJsfestival

Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice Magisch IJsfestival. Vaar mee met de dappere zeevaarder Vaiana en Maui, de grootste halfgod ooit, op een spectaculaire tocht om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen. Ga op reis met de koninklijke zusjes Anna en Elsa, de hilarische sneeuwman Olaf, ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven uit Disney’s Frozen. Duik “Diep in de Zee” en beleef een een fantastisch optreden van Sebastiaan in Disney’s De Kleine Zeemeermin. Raak verstrikt met de pittige Rapunzel en laat je betoveren door Disney’s Belle en het Beest. Geniet dus met de hele familie van een magische mix van koninklijke supersterren in een winters wonderland!

   Rapunzel WINNEN: Disney On Ice Magisch IJsfestival VIP package   Mickey Mouse friends WINNEN: Disney On Ice Magisch IJsfestival VIP package

VIP package

Het VIP package bestaat uit 5 diamond tickets en een bijzondere VIP experience. Daarnaast beleef je de show vanaf je Diamant stoel aan de rand van het ijs en zie je hoe de kinderen uit jouw gezelschap een ritje maken op het ijs met Rapunzel en vrienden. Een unieke beleving!

vip WINNEN: Disney On Ice Magisch IJsfestival VIP package

Actievoorwaarden

  • De show is op maandag 23 december om 11.30 uur.
  • De prijs bestaat uit 5 Diamant tickets (minimaal 1 volwassene, kinderen 4 t/m 10 jaar).
  • Kinderen moeten tussen de 4 en 10 jaar zijn om deel te kunnen nemen aan de Show Ride.
  • Winnaars worden minimaal 20 minuten voor aanvang van de show op hun stoelen verwacht. Als niet aan deze voorwaarden wordt voldaan, behoudt de show zich het recht voor om het gezelschap elders te plaatsen.
  • Kinderen moeten worden begeleid door een volwassene.
  • De kinderen zullen alleen in de show ride plaats nemen en niet op het ijs schaatsen.
  • Tickets voor de show ride zijn persoonlijk en kunnen dus niet worden doorverkocht of worden geruild voor andere tickets, contanten of merchandise.
  • Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden Reiskosten en verblijf zijn niet inbegrepen.
  • Gegevens van deelnemers worden alleen gedeeld om de prijs te kunnen uitreiken.
  • We kunnen niet garanderen dat extra bestelde naast de show ride plaatsen kunnen worden gereserveerd. Voor extra bestelde tickets geldt het reguliere tarief.

WINNEN

Wil jij deze betoverende belevenis niet missen? Reageer dan onder ons Facebook- of Instagram bericht en laat ons weten waarom jij zo graag bij het Disney On Ice Magisch IJsfestival wilt zijn. Wie weet kan jij op 23 december met je hele familie genieten van als het moois dat deze show te bieden heeft!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF