fbpx

WIN een ontspannende float sessie voor je baby bij Ollie Baby Spa

Win een sessie bij Ollie Baby Spa welke bestaat uit 30 minuten floaten in gezuiverd water. Ook is een melkbadsessie inbegrepen die goed is voor de huid van de baby. Na een babymassage wordt de dag afgesloten met een themashoot en je krijgt een olie mee naar huis. Wij mogen deze week 1 winnaar blij maken. Lees hieronder wat je daar voor moet doen.  

winactie Ollie Baby Spa

Over Ollie Baby Spa

Ollie Baby Spa gebruikt speciaal gezuiverd water wat kan helpen bij huidklachten of eczeem en droogt de huid niet uit. Dobberen in het water verbetert longcapaciteit, zelfvertrouwen en maakt de botten en spieren sterker. Ook het immuunsysteem van jouw baby wordt sterker. Ollie Baby Spa sessies helpt bij darmkrampen, reflux, obstipatie en overstrekking. Het kalmeert onrustige baby’s en bevordert het slaap en eetritme. In de spa werkt gediplomeerde personeel, hun jarenlange ervaring in pedagogie en onderwijs zijn een garantie voor een deskundige begeleiding voor jouw kleintje.

winactie Ollie Baby Spa

Wat kun je winnen?

-Een ontspannende float sessie t.w.v. € 67,50
-Een melkbad sessie t.w.v. € 77,50
-Een mooie themashoot:
–          Ollie lemon
–          Ollie beach
–          Jungle
–          Puur
–          Dromen
winactie Ollie Baby Spa

Als afsluiting krijg je nog een biologische olie mee, die te  gebruiken is tijdens het masseren van jouw kleintje t.w.v. € 17,50.

Wat moet je doen?

Kun je niet wachten om met jouw kleintje te gaan floaten? Like dit bericht en vertel ons in de comments waarom jij dit graag wilt winnen. Veel succes!

Ollie Baby Spa is gevestigd in Amsterdam, afspraken vinden in de ochtend of in de middag plaats. Maximaal  2 volwassenen per baby. Ontdek via deze link nog meer informatie over Ollie Baby Spa!

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF