fbpx

Winnen: 2x een complete set verzorgingsproducten van HEMA

De zomervakantie zit er helaas alweer op. Back to work, back to reality. Het liefst zouden wij dat vakantiegevoel wel vast willen houden en daar hebben wij natuurlijk iets op bedacht. Wij mogen namelijk twee mooie sets met verzorgingsproducten van HEMA weggeven. De producten zijn volledig veganistisch en gemaakt met ethisch verantwoorde ingrediënten. 

Jaarlijks verbruikt ieder individu 30 kilo plastic, onder andere verpakkingen van beautyartikelen als shampoo, tandpasta, body lotion en showen gel. Door deze producten te gebruiken met een verpakking gemaakt van gerecycled plastic dragen we met z’n allen een steentje bij om het plastic afvalprobleem in de wereld terug te dringen. HEMA wil haar assortiment verduurzamen en gebruikt daarom steeds meer gerecyclede of hernieuwbare grondstoffen en materialen, zoals bio plastic en biologisch katoen.

Almond, almond, almond

Het pakket bestaat uit de volgende producten:

  • Almond Shower Mousse
  • Almond Shower Gel
  • Almond Body Lotion
  • Almond Body Scrub

Almond Body Scrub 

Dit is een heerlijke verzorgende bodyscrub met amandelolie, aloë vera en natuurlijke amandelscrubdeeltjes. Deze scrub is zonder minerale olie en siliconen, wat ook nog eens beter is voor je huid. De bodyscrub is niet geschikt voor het gezicht.

Almond Shower Mousse 

Een zacht reinigende douchemousse met amandel en aloë vera. Verwen jezelf door te douchen met deze mousse, die je huid zacht en glad maakt. Dit artikel is vegan, er zijn geen grondstoffen van dierlijke oorsprong gebruikt.

Almond Shower Gel 

Verzorgende douchegel met amandelolie en aloë vera in een fles van 100% gerecyclede materialen. Deze douchegel is zonder SLS, SLES en kleurstoffen, wat ook nog eens beter is voor je huid.

Almond Body Lotion 

Verzorgende bodylotion met amandelolie en aloë vera in een tube dat is gemaakt van 35% gerecyclede materialen. Deze lotion is dermatologisch goedgekeurd en zonder minerale olie, kleurstoffen en siliconen.

Win!

Wil jij nou kans maken op dit heerlijke verwenpakket zodat jij ook na je vakantie jezelf nog even in de watten kunt leggen? Reageer dan onder onze Facebook of Instagram post. We kiezen de twee leukste reacties!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF