fbpx

WINNEN: 1x luxe sjaal en 3x luxe handschoenen van Jas.nl

De koude wintermaanden komen er weer aan. Tijd om je weer warm aan te kleden. Wij gaan je daar een handje bij helpen. Je kunt namelijk van Jas.nl 1x een luxe sjaal en 3x luxe handschoenen winnen. Hiermee  ga jij niet alleen warm maar ook fashionable de winter in.

Handschoenen & sjaal

De sjaal en handschoenen zijn van hoge kwaliteit. Op de handschoenen zit fingertouch waarmee je je telefoon kunt bedienen. Je hoeft je handschoenen dus niet uit te doen als het mega koud is. Handig! De handschoenen hebben een leuke strik aan de pols en ze zitten erg fijn en kunnen goed tegen de wind.

Grijze hanschoen details WINNEN: 1x luxe sjaal en 3x luxe handschoenen van Jas.nl

De sjaal is een garantie voor een warme nek en het zorgt ervoor dat je last hebt van de wind. Hij bestaat voor 30% uit acryl en 70% uit katoen. De sjaal is best groot, namelijk 190cm bij 70cm. Ideaal om jezelf helemaal lekker in te pakken! De kleur is grijs en past dus overal bij.

foto sjaal 002 WINNEN: 1x luxe sjaal en 3x luxe handschoenen van Jas.nl

WINNEN:

Wil jij kans maken op deze super leuke en warme handschoenen voor komende winter. Laat dan weten onder ons Facebookbericht waarom jij ze zo goed kunt gebruiken.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF